kost999 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Καλησπερα σε ολο το forum.Ε6400 με θερμοκρασια 65 C και χωρις οverclocking ειναι φυσιολογικο?Μηπως δεν εβαλα καλα την stock ψυκτρα?Θερμοαγωγιμη παστα δεν εβαλα απλα οτι ειχε επανω η stock ψυκτρα στην retail συσκευασια.Και κατι αλλο,to fan cooler στο πανω μερος του κουτιου πως τοποθετειτε,να βγαζει η να βαζει αερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Σεπτέμβριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Δεν ειναι καλη η θερμοκρασια σου. Σε πρωτη φαση πιασε την ψυκτρα να δεις αν καιει. Ισως ειναι λαθος ενδειξη. Αν παλι ειναι σωστη βγαλτη και ξαναβαλτη προσεκτικα. Επισης κοιταξε και λιγο μηπως εχει για καποιο λογο μεγαλυτερη ταση απο το bios.Το ανεμιστηρακι εγω προσωπικα το εχω να βαζει αερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Σεπτέμβριος 17, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Γενικα οι ανεμιστηρες που ειναι ψηλα πρεπει να βγαζουν αερα.Το πιο πιθανο ειναι να μην παταει καλα η ψυχτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Σεπτέμβριος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Βγαλε παλι την ψυκτρα, καθαρισε πολυ καλα με ασετον τον επεξεργαστη και την ψυκτρα να μεινει μεταλο, βαλε παστουλα στον επεξεργαστη μια μικρη σταγονα στο κεντρο και απλωσε με το δακτυλο.Τοποθετησε παλι την ψυκτρα πολυ προσεκτικα (γιατι θα γλυστραει) να παει κεντρο και κουμπωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kost999 Σεπτέμβριος 17, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Απο θερμοαγωγιμη παστα τι να προτιμησω?Arctic silver μηπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Σεπτέμβριος 17, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Εννοειται. Παρε ceramique Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 17, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Λογικότατη η θερμοκρασία σε load.Καλού-κακού κάνε αυτά που σου πρότειναν παραπάνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 17, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Κοίτα, αν έχεις Asus μητρική, μην αγχώνεσαι...Βέβαια, μια Ceramique είναι πάντα καλύτερη από τη stock πάστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Σεπτέμβριος 17, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 εγω Ε6400 με τη ψυκτα της ιντελ ειμαι μεχρι 45 με 48 το παρα πολυ κ χωρις να βαλω παστα αφησα αυτη που ειχε απο μαμα... οποτε κοιτα μηπως δεν την εχεις βαλει καλα γιατι ειναι λιγο μυστηρια αυτη η ψυκτρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kost999 Σεπτέμβριος 17, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Μητρικη εχω την Asus P5W DH Deluxe και case Coolermaster Wavemaster με 4 fan cooler.Για επανατοποθετηση της ψυκτρας χρειαζετε να βαλω αλλη θερμοαγωγιμη παστα ή θα παραμεινει η ιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 17, 2006 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Το καλύτερο είναι αυτό που σου πρότειναν πιο πάνω.Να βγάλεις την τσίχλα/πάστα την οποία είχε ήδη πάνω και να τοποθετήσεις λίγη ceramique ή όποια άλλη έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kost999 Σεπτέμβριος 17, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.