Jump to content

x 6800 500eyro?!

fsbmaniac

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια χαρα.. λοιπον απο βδομαδα περιμενω το ξαδερφο μου απο βοστονη ο οποιος βρηκε 2 κομματια και τα φερνει δεν ξερω αν λεει αληθεια η μου κανει πλακα παντως εγω θα τα δωσω τα λεφτα.ειναι καλα τι νομιζετε? εχουμε βαλκει απο καιρο μπροστα να κωδικοποιησουμε ολες τις ταινεις που εχει στην συλλογη ο πατερας ενος φιλου και μιλαμε για 2000+dvd και μαλιστα original. και ετσι μας εδωσε 2.000 να φτιαξουμε ενα κουτι και ο επεξεργαστης ειναι αυτος που ειπα παραπανω. θελω να μου πειτε αν τωρα κανω 2,5 ωρες να κοδικοποιησω ταινια σε 4000Kps και αναλυση dvD με 3,2 800fsb 1.5gb μνημη ποσο θα κανουμε με εναν τετοιο επεξεργαστη και εναν Raptor150gb ? απο μνημες 2gb δδρ2 corsair xms 2βαλαμε και καρτα γραφικων μια πολυ απλη 6300.ποσο λετε να ειναι πλεον ο χρονοσ ? θα γλυτωσουμε καμια ωρα ?? η τσαμπα τα λεφτα?(βασικα δεν με νοιαζει εξαλου δεν θα ειναι δικος μου)

δεν μου ειπε αλλα μαλλον απο καποιο καταστημα που θα ειχε κονε μπορει να ηταν και δοκιμαστικα κομματια αλλα δεν πειραζει κανεναν αυτο. ευχομαι να παει κομματια.

Απλά πρόσεχε μην είναι es και δεν έχουν εγγύηση!Πάντως είμαι πολύ περίεργος να τους δώ..πόσο περισσότερο ν'αγοράσω έναν τόσο φθηνά!:p

εγγυηση δενε χουν αυτο μου το ειπε..και μουε ιεπε οτι ειναι σφραγισμενοι!!! αρα δενε ιναι χρησιμ,οποιημενοι... θα δουμε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.