EvanGR Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2006 Γειά σας παιδιά...Έχω ένα παλιό PC (Celeron 1GHz) και πρόσφατα κάηκε το τροφοδοτικό του (ένα φτηνό Q-Tec). Θα ήθελα να το αντικαταστήσω με λίγα χρήματα αλλά όσο βλέπω τα τροφοδοτικά και τα ψάχνω τόσο θέλω να πάρω και πιο ακριβό. Οπότε είπα να βάλω όριο τα 50 euros. Έχω βρεί τα εξής:- Chieftec 350W 45eu (Πλαίσιο)... δεν αναφέρει χαρακτηριστικά- Enermax 365W 37eu (e-shop)... αναφέρονται ελάχιστα... δεν υπάρχουν πληροφορίες για certifications, συνδέσεις κλπ... υποψιάζομαι οτι είναι παλιό μοντέλο της Enermax- Thermaltake TR2 470W 50eu (e-shop)... φαίνεται ενδιαφέρον αλλά η τόση ποσότητα σε Watts σε αυτή την τιμή με ανησυχεί... οτι και καλά πουλάνε φτηνά αύθονα watts και κάποιο λάκο έχει η φάβα.Με 15-20 ευρώ παραπάνω περνάω και σε κατηγορία ActivePFC αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα.Βασικά για το παλιό PC προφανώς κάνουν όλα (αρκεί να έχουν 20pin connector). Μπορεί όμως σε λίγο καιρό να μεταφέρω στο κουτί το PC που χω τώρα, AthlonXP 3200 και πολλά extras, οπότε δεν θέλω να πάρω και κάτι εντελώς μάπα.Θα ήθελα τα σχόλιά σας και τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ!
dellman Σεπτέμβριος 15, 2006 #2 Σεπτέμβριος 15, 2006 Το chiftekaki είναι μια χαρά και αρκέτα ποιοτικό στα λεφτά του
Spyrious Σεπτέμβριος 15, 2006 #3 Σεπτέμβριος 15, 2006 Καλά είναι αφου θέλεις να το βάλεις μετά στο άλλο σου Pc να πάρεις ένα λίγο καλύτερο με 80ε νομίζω το tagan 480 είναι ότι πρέπει και για μελλοντικη αναβαθμιση.
opaque Σεπτέμβριος 15, 2006 #4 Σεπτέμβριος 15, 2006 Έχω το HΕC Windmill. 385W, αξιόπιστο, active pfc και, λόγο του 12αρη ανεμιστήρα, αρκετά ήσυχο. Από 45Ε.
sakis_the_fraud1442169161 Σεπτέμβριος 16, 2006 #5 Σεπτέμβριος 16, 2006 - Enermax 365W 37eu (e-shop)... αναφέρονται ελάχιστα... δεν υπάρχουν πληροφορίες για certifications, συνδέσεις κλπ... υποψιάζομαι οτι είναι παλιό μοντέλο της Enermaxεγω προτεινω αυτο...
blkik Σεπτέμβριος 16, 2006 #6 Σεπτέμβριος 16, 2006 To Chieftec ή το Hec θα σε καλύψουν δεν υπάρχει λόγος να πάρεις μεγαλύτερο και ακρίβότερο όταν σε καλύπτουν αυτά.
KostasThLB Σεπτέμβριος 17, 2006 #8 Σεπτέμβριος 17, 2006 Η γνώμη μου είναι πάντως πως κακώς κάθεσαι και το ψάχνεις.Για celeron στο 1Ghz μιλάμε όχι για κανά κλοκαρισμένο μηχάνημα με διπήρηνο και sli.Πάρε ένα 350 του κιλού ή έστω κανά επώνυμο στα χαμηλά και ξεμπέρδεψες.Όσο για τη μελλοντική μεταφορά του Athlon που λες, θα μεταφέρεις τον Athlon στο κουτί μαζί με το τροφοδοτικό του. Δεν είναι ανάγκη αυτό που θα πάρεις να κάνει και για τον Athlon.
EvanGR Σεπτέμβριος 17, 2006 Author #9 Σεπτέμβριος 17, 2006 Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.Μάλλον θα χτυπήσω το Thermaltake. Φαίνεται το πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο (ATX2, PFC κλπ) απο τα υπόλοιπα σε αυτή την τιμή.KMP, Στον Athlon έχω ένα καλό τροφοδοτικό της Enermax (που και αυτό ήταν απρόσμενη αγορά επειδή μου τα φτυσε το προηγούμενο Antec). Το ψάχνω γιατι δεν σκοπεύω να αγοράζω πάλι νέο τροφοδοτικό σε μελλοντική αναβάθμιση. Αυτό που θα πάρω τώρα θα το κληρονομήσει αργότερα ο τωρινός Athlon.
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 17, 2006 #10 Σεπτέμβριος 17, 2006 - Enermax 365W 37eu (e-shop)... αναφέρονται ελάχιστα... δεν υπάρχουν πληροφορίες για certifications, συνδέσεις κλπ... υποψιάζομαι οτι είναι παλιό μοντέλο της Enermaxεγω προτεινω αυτο...Έχω ένα τετοιο και είναι μια χαρά καινούριο μονέλο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.