Jump to content

BenQ DW1655

sakis_the_fraud1442169161

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα DVD-RW με την τεχνολογια Lightscribe αλλά δεν ξέρω ποιο από όλα!!!

Σε μια μικρή έρευνα αγοράς είδα το μοντέλο της γνωστής μας Plextor να υπερέχει των άλλων αλλά η τιμή δεν είναι προσιτή…

Επίσης πρόσεξα ότι η LG έχει αρχίσει να βγάζει καινούρια και καλά προϊόντα αλλά θα το σκεφτώ πολύ να αγοράσω ένα προϊόν της καθώς είναι νέα στον χώρο…

το BenQ DW1655 ειναι καλο...

ειδα και τις μετρησεις...

ολα ο.κ.!

αλλα η εταιρια δεν μου κολαει...

ειναι πραγματικα καλη η BenQ ???

το προιον ειναι πολυ καλο...

(παντως το chipset ειναι Philips... αλλα το δικο της drive ειναι χαλια!!! -δεν ξερω πως γινεται... -)

επισης δεν το εχω βρει σε κανενα ελληνικο μαγαζι...

αν το εχει παρει καπου το ματι σας ενημερωστε με!!!

Η Benq αποσυρεται απο την Ευρωπη οποτε θα ηταν καλυτερο να αποφυγεις καποιο μοντελο της λογω μελλοντικης υποστηριξης. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα η Liteon θα αγορασει την Benq.

Εγω θα προτεινα Liteon 165H6S / NEC 7173.

Η Benq αποσυρεται απο την Ευρωπη οποτε θα ηταν καλυτερο να αποφυγεις καποιο μοντελο της λογω μελλοντικης υποστηριξης. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα η Liteon θα αγορασει την Benq.

εχεις καποια στοιχεια για αυτο???

Δεν είναι καθόλου καινούρια η LG. Από τις πρώτες εταιρίες στα dvd recorder.

Οι ποιότητα εγγραφής των προϊόντων της είναι αξιοζήλευτη.

αυτο που εχω επιλεξει δεν ειναι καλο???

Ποιό έχεις επιλέξει; Εννοείς το 1655; Ειναι ένα από τα κορυφαία που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Αν είσαι στην Αθήνα, όλο και κάπου θα το βρεις στην Στουρνάρη.

Αν δεν μπορείς να βρεις το BenQ 1655 αλλά βρεις Philips 1668, πάρτο, είναι το ίδιο drive και μπορείς να βάλεις το firmware του BenQ στο Philips.

Ποιό έχεις επιλέξει; Εννοείς το 1655; Ειναι ένα από τα κορυφαία που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Αν είσαι στην Αθήνα, όλο και κάπου θα το βρεις στην Στουρνάρη.

Αν δεν μπορείς να βρεις το BenQ 1655 αλλά βρεις Philips 1668, πάρτο, είναι το ίδιο drive και μπορείς να βάλεις το firmware του BenQ στο Philips.

δεν ειμαι Αθηνα...

εχει πολλα μαγαζια στην Στουρνάρη?

αν μπορει καποιος να μου δωσει μερικα τηλεφωνα η sites αυτων των μαγαζιων θα με βοηθουσε παρα πολυ!

εχω επικοινωνησει με σχεδον ολα τα μαγαζια με υπολογιστες στην Θεσσαλονικη και με μερικα απο Αθηνα αλλα κανενας δεν το ειχε...

φιλε Philips δεν παιρνω...

δεν ξερω αν διαβασες το λινκ που παραθετω στο πρωτο μου ποστ...

εκει λεει ξεκαθαρα γιατι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.