sakis_the_fraud1442169161 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 γεια σας! εδω θα σας δειξω εναν φθηνο και γρηγορο τροπο για να αποφυγετε τον εκωφαντικο ηχο του ανεμιστηριου της καρτας γραφικων γρηγορα και κυριως χωρις πολλα εξοδα! επισης με αυτον τον τροπο πετυχαινουμε καλυτερη ψυξη της ψυκτρας μας. τα πραγματα ειναι απλα! βγαζεις το θορυβωδες ανεμιστηρακι που εχει η ψυκτρα σου και βαζεις απο κατω ενα ανεμιστηρακι 8cm!!! ακουγεται κουφο, αλλα σε εμενα εχει αποτελεσμα!!! 1.δεν ακουω τιποτα 2.πιανω την ψυκτρα και δεν καιει, οπως γινοταν με το μανισιο fanaκι 3.μειωθηκε η θερμοκρασια της κατα 2 C idle kai 4-5 se full load (games!) βημα 1. αφαιρουμε την καρτα γρφικων απο το συστημα μας. αφου φυσιξουμε λιγο το ανεμιστηρακι (σιγουρα θα εχει σκονη!!!) παιρνουμε το καταλληλο κατσαβιδι και αφαιρουμε τις βιδες που το συγκρατουνε πανω στην ψυκτρα. ΕΙΚΟΝΑ αφαιρουμε και το καλωδιο τροφοδοσιας απο την καρτα γραφικων και ειμαστε ετοιμοι για το επομενο βημα. (τα αλλα βηματα θα τα γραψω σε λιγο γιατι βαριεμαι τωρα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Σεπτέμβριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 Koυφο δεν ειναι, το αντιθετο, πολυ λογικο μου ακουγεται.Εγω ειχα κανει κατι παρομοιο, ειχα αφησει το ανεμιστηρακι της καρτας να δουλευει κανονικα απλα ειχα βαλει ακομα ενα ανεμιστηρι 8αρι να φυσαει την καρτα για να ψυχει κ τις μνημες.Τοτε ειχα την 5700 που δεν ειχε ψυξη στις μνημες απο τη μανα της οποτε ειχα πολυ θετικα αποτελεσματα στο o/c καθως η καρτα ανεβαινε περισσοτερο χωρις artifacts Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1442169161 Σεπτέμβριος 13, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 βημα 2.τοποθετουμε την καρτα στην θυρα της, και εφαρμοζουμε απο κατω το ανεμιστηρακι για να δουμε πως βολευει να την στιριξουμε.εγω περασα ενα κομματι καλωδιο απο την μια πλευρα ως την αλλη και επιασα την γωνια της καρτας με την γωνια του ανεμιστηριου.ΕΙΚΟΝΑδεν μπορουσα να την πιασω και απο τεταρτο σημειο αλλα αν εσεις μπορειτε καντε το για περισσοτερη σιγουρια...ΠΡΟΣΟΧΗ! το ανεμιστηρακι να φυσαει τον αερα προς την ψυκτρα οχι το αντιθετο...αλλιως δεν θα υπαρχει αποτελεσμα....ΕΙΚΟΝΑπιστευω οτι ειναι πολυ ευκολο στην κατασκευη...οποιος παλι δεν καταλαβε κατι....εδω γυρω θα ειμαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
livaspy Σεπτέμβριος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2006 ....... γιατί κάρτα μιλάμε??? Αυτή στην φωτό την βλέπω λίγο μικρούλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1442169161 Σεπτέμβριος 16, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2006 GeForce 4 MX-440 (me to fan) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.