Jump to content

HELP: Πρόβλημα με On-Line Gaming, ADSL και LAN

Leonidas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω δύο PC σε LAN μέσω ενός switch. Το modem μου είναι το Jetspeed520 Intracom και το έχω συνδεδεμένο με Ethernet στο switch. Το πρόβλημα μου είναι ότι κάθε φορά που στο ένα PC είμαι σε ένα server και παίζω ένα On-Line Game, αν πάω και στο άλλο PC να κάνω refresh list για να βρω κάποιο server, στο πρώτο PC κόβεται η σύνδεση με τον server.

Σε δύο τρία παιχνίδια που δοκίμασα συμβαίνει πάντα, ακόμα και όταν τα παιχνίδια είναι ασχετα μεταξύ τους. Πχ, στο ένα τρέχω το CounterStrike και στο άλλο το Wolfenstein. Ακόμα και όταν κάνω απανωτά refresh στο Internet Explorer στο ένα PC, στο άλλο κόβεται η σύνδεση με τον server του παιχνιδιού. Please help!

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στην δουλεία :innocent:

και έχουμε καταλήξει ότι με αυτό το routeraki δέν γίνεται να παίξεις απο 2 PC online Games

Το έχω δοκιμάσει με Quake 3 Arena και C & C Renegade

Είναι σίγουρο ότι το πρόβλημα είναι με το Jetspeed? Έχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο router και δούλευε? Όχι πως το βρίσκω απίθανο αλλά μην πάρω τσάμπα άλλο router...

εχω ακριβως το ιδιο configuration jetspeed 520 + netgear 8 port shitch και το modem-router συνδεδεμενο στο switch μαζι με τα αλλα δυο pc .Προβλημα τετοιο ποτε δεν ειχα αντιμετωπισει ποτε

τωρα για λυσεις ...

1)εχεις κανει upload τους τελευταιους drivers στο Modem σου ???

2)μηπως εχεις πειραξει το πρωτοκολλο ΝΑΤ ή το RIP για λογους ασφαλειας ???

Έστειλα email Intracom και μου είπαν να μπω μέσω Hyper Terminal στο modem και να πατήσω την εντολή:

$ modify nbsize maxipsess 512

Έκανα και ένα reboot και το πρόβλημα διορθώθηκε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.