Jump to content

Protected mp3

manolis1442169134

Recommended Posts

Έχει ένας φίλος το Sony K700 και ενώ μπορεί να παίξει mp3 δεν μπορεί να τα βάλει σαν ήχο κλήσης γιατί θέλει να είναι protected. Αν θυμάμαι καλά όταν έκανες rip με το windows media player είχε επιλογή για protection. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω προστασία περιεχομένου σε ένα ήδη υπάρχον mp3?

Μανώλη, στο δικό μου Κ750 μπορώ να βαλω σαν ringtone οτι θελω αλλα ΔΕ παιζει protected. Μήπψς δε καταλαβες κατι καλά από αυτα που σου ειπε ο φίλος σου?

Όχι, έχει δίκιο ο Μανώλης σε αυτό που λέει! Έχω το Κ700i και έχω το ίδιο πρόβλημα!!! Μισό να ψάξω για το πρόγραμμα που χρησιμοποίησα για να τα βάλω ως ήχο κλήσης!

να υποθέσω τότε οτι ειδαν οτι "ισως" εκαναν πατατα και αλλάξαν τη διαδικασία στο Κ750??? Διοτι τώρα το δοκίμασα παλι και πραγματι δε παιζει protected ενω με όλα τα αλλα τα παει μια χαρα.

E, είναι λίγο σπάσιμο νέυρων να μπορεις να τα αναπαράγεις και να μη μπορείς να τα βάλεις ως ήχο κλήσης! Πάλι καλά που τους έκοψε και έβαλαν το προγραμματάκι αυτό!

Πάντως δε μου έχει τύχη να βρω κάποιον με το ίδιο πρόβλημα με άλλη εταιρεία! Θα μου πεις όλοι οι φίλοι μου που έχουν το ίδιο κινητό έχουν όλοι vodafone (κι εγώ μαζί)

To θέμα είναι ότι στο συγκεκριμένο κινητό δε μπορείς να τα βάλεις ως ήχο κλήσης, ενώ σε άλλα που βγήκαν την ίδια ακριβώς περίοδο με το k700i δεν υπάρχει πρόβλημα! Αν είναι δυνατόν!

απ οτι ξερω μονο τα vodafone live εχουν αυτο το προβλημα.. το σπαστικο ειναι οτι αν τα κανεις προστατευμενα με το drm packager μετα δεν μπορεις να τα στειλεις...

Είναι κλείδωμα του vodafone live, όπως και πολλά άλλα σε αυτό το τηλέφωνο δυστυχώς....

Πχ δεν μπορείς να βγάλεις τον ήχο της φωτογραφικής. Πρέπει να την ακούς την σφαλιάρα ότι και να γίνει.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.