Jump to content

Πρόβλημα απόδοσης core 2 E6600

larry4

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα παιδιά έχω αγοράσει την mobo P5W ΔΗ deluxe με τον core 2 E6600 και σε stock ρυθμίσεις δηλαδή στα 2,4 πιάνω στο 3dmark 06 Cpu score 1820 είναι φυσιολογικό αυτό? Σε οποια forum έχω δει και από benchmarks stock κάτω από 2100 δεν πιάνει πουθενά. Έχω αναβαθμίσει το βίος τις μητρικής στο 1305.

Πέρα από αυτό έχω πρόβλημα και με την κάρτα γραφικών που έχω XFX 7950 GX2 που την αναγνωρίζει στο dxdiag με 512mb ram. please help .thanks

μηπως την καρτα την βλεπει σαν μια κ οχι σαν δυο! αν δεν κανω λαθος αυτες οι καρτες θελουν μητρηκη με υποστιριξη sli και η P5W υποστιριζει μονo CF... παιζει κ να κανω λαθος...στα παιχνιδια πως παει???

στο oblivion για παράδειγμα στα 1280x1024 όλα full όταν είμαι έξω εννοώ στην φύση πιάνει 25-30 fps τα οποια είναι πολύ λίγα σε σχέση με τα benchmark. Η μητρική είναι όντως crossfire αλλα έχω δει πολλούς με αυτόν την συνδυασμό που έχω και εγώ και δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα η βρήκαν τι φτάει

ισως καποιοι hacked drivers που εχω ακουσει οτι παιζουν γι αυτη τη μητρηκη να κανουν δουλεια.. για δοκιμασε..

Στα 2400Mhz , μεχρι 2100 μπορει να φτασει σχετικα ευκολα . Στο futuremark ORB υπαρχουν και cpu score 2000 ποντων .

Ομως ξεχνας τον παραγοντα των μνημων . Συχνοτητα μνημων , διαιρετες , TIMINGS !!! .

Επισης υπαρχει και θεμα tweaking . Η μητρικη εχει στο bios επιλογες για turbo mode & Hyper path κλπ κλπ . Αυτα σε συνδιασμο με τις μνημες μπορουν να ανεβασουν λιγο εως πολυ το σκορ σου.

Ψαξε λιγο αυτες τις επιλογες και περιμενουμε νεα αποτελεσματα !!

η μνήμη που έχω είναι 1GB Supertalent στα 667Mhz επηρεάζει αυτό την απόδοση του επεξεργαστή? Ενεργοποίησα το hyper path 3 και το performance το πήγα στο turbo και το score πήγε στο 1890. Με βάση την μνήμη που έχω ποσο overclock μπορώ να κάνω?

Βασικά λόγω οτι έχεις μία μνήμη,το σύστημά σου λειτουργεί σε single channel.Οπότε μπορεί γι'αυτό να έχεις χαμηλό σκορ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.