Jump to content

Βλεπει τους δισκους ως removable drive

Viper-kt

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα σας.

Χθες, εβαλα πανω σε μια GIGABYTE M57SLI-S4, 2 δισκους SATA (1x36 SATA1 + 1x160 SATA2).

Εχω 2 παραξενα:

1. Οταν περασα τους driver του chipset, μου εβγαλε τους δισκους ως removable και το σχετικο εικονιδιο κατω δεξια. Πριν βαλω τους drivers, δεν υπηρχε αυτο το παραξενο
  2. Στο device manager - disk drives, βλεπει τον SATA1 (λειτουργικο) κανονικα με το ονομα του (WDC WD...) ενω τον δευτερο δισκο SATA2, τον αναφερει απλως σαν disk drive.

Ειναι φυσιολογικα αυτα ρε παιδια?

για το 1ο στο βγάζει λογικά επειδή υποστηρίζει hot swap o controller. κι εγώ παλιά σε ενα via controller τους έβγαζε έτσι.

για το 2ο δε ξερω , δε δοκιμαζεις μια καταργηση του δισκου και επανεκινηση

Μαλλον εχεις δικιο για το ενα. Εψαξα λιγο στο google και οσοι εχουν nforce, τους βγαζει ετσι τους δισκους. Απλως σε μενα που ειχα πριν ΚΤ600, δεν τον εβγαζε removable.

Για το 2, θα το δοκιμασω.

Ευχαριστω για την βοηθεια:045:

εχεις περασμενους τους nforce οδηγους γι`αυτο.εγω τους εχω βγαλει τους ide και εχω των win κανονικα.διαφορα καμια.

Οταν λες των Win, εννοεις αυτους που βαζει το λειτουργικο απο μονο του ετσι?

Δεν εχω προβλημα να ειναι removable, απλως παραξενευτηκα γιατι πρωτη φορα το εβλεπα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.