Jump to content

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

georgeg6

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα σε ολους . ειμαι καινουριος στο site και γενικα νεος σε οτι αφορα τα pc. εχω ενα δισκο 80 στο pc μου και θελω να προσθεσω εναν ακομα

τι θα ηταν καλυτερο να τα μεταφερω ολα στον καινουριο δισκο που θα ειναι και ποιο μεγαλος και πως θα το κανω αυτο μπορω να αποφυγω το format η να τα αφησω ολα οπως ειναι.??? ευχαριστω!!!!!:006: :006:

Καλύτερο για μένα θα ήταν να έχεις τα αρχεία σου στον άλλο δίσκο ώστε να μπορείς κάποια στιγμή να κάνεις ένα φορμάτ αν χρειάζεσαι χωρίς να κινδυνεύεις να χάσεις τίποτα.Eπίσης καλό θα ήταν να κάνεις και ένα backup για πλήρη ηρεμία

Υ.Γ Καλώς ήρθες στο φόρουμ :p

Τα δεδομένα σου μπορείς να τα μεταφέρεις στο νέο δίσκο χωρίς φορματ.

Το καλύτερο είναι στον παλιό να έχεις λειτουργικό και προγράμματα και στον καινούριο μόνα τους τα data. (ταινίες, μουσική κτλ).

Είναι πιό ασφαλές έτσι.

Οντως ειναι καλυτερα στον πιο μεγαλο να εχεις το storage .Γιατι θες να αποφυγεις το format,ακομη κι αν δεν αλλαξεις δισκο ριξε ενα ωστε να ερθει στα ισα του το system:002: :002:

μεταφορα ολα τα αρχεια στον μεγαλο,

cut-paste το "My Documents" & "Favorites" στον μεγαλο,

αντιγραφο του address book στον μεγαλο,

μεταφορα των mail του Outlook Express στον μεγαλο (απο το Options-Maintenance-Store Folder)

μετα τραβα ενα ghost image του C: και αποθηκευσε το στον μεγαλο να υπαρχει για ασφαλεια.

Τελος αν εχεις ορεξη, μπορεις να χωρησεις τον 80αρη σε 2 partitions ωστε να χρησιμοποιεις το 2ο για κατι ξεχωριστο απο τα windows

Με το ghost που θα εχεις παρει απο τον C: , θα ειναι παιχνιδακι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.