PrimeIsminiSter Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2006 Γεια σας παιδιά! Παρακολουθώ καιρό το forum σας και έχω λύσει πολλές απορίες μου.. Θα ήθελα να με βοηθήσετε αυτή τη φορά σε κάτι :032: Αύριο γράφω προστασία και ασφάλεια δικτύων και θέλω να χρησιμοποιήσω ένα πρόγραμμα για δημιουργία κλειδιών και αποστολή ψηφιακά υπογεγραμμένων e-mail, το PGP. Έχω το PGP 8.0.3 αλλά δεν υποστηρίζει το mozilla thunderbird που χρησιμοποιώ για mail. Αν κάποιος ασχολείται με το αντικείμενο θα ήθελα να μου πει αν υπάρχει κάποιο πιο καινούργιο version του PGP που να λειτουργεί με το mozilla thunderbird. Αύριο γράφω γι' αυτό έβαλα το thread στα επείγοντα.. Ελπίζω να μην έκανα βλακεία και ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
assasine Σεπτέμβριος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 Δοκίμασε το GnuPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimeIsminiSter Σεπτέμβριος 10, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 Thanks:) Το δοκίμασα και αυτό αλλα βρήκα και το pgp 9 που δουλεύει.. Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.