Red-Dragon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2005 Γεια σας και χαρα σας και αερα στα πανία σας :D Λοιπον παιδακια εχω 2 TV tunners 1 pinnacle pctv studio 8 (που δεν εμεινα ευχαριστιμενος γιατι {υποψιαζομαι οτι οι drivers δεν ηταν συμβατοι με τα XP μαλλον ηθελε win98...δεν ειχε ραδιο...και δεν ειχε καλο rec }) 2 Realtek εμεινα ευχαριστιμενος επειδη εχει καλωδιακη και με κεραια TV,teletext,radio,av in που δεν ξερω τι ειναι και S-Video τωρα σχετικα με την Realtek παω να κανω REC ενα εργο και ο ηχος δεν ειναι πολυ καλος εχει τις εξεις επιλογες Recording control : και επιλεγεις 1 τηλεφωνικη γραμμη 2 μικρωφονο 3 αναπαραγωγη απο CD 4 Stereo mix 5 mono mix 6 Εισοδος γραμμης εγω εχω το 6 Εισοδος γραμμης τι γινεται? αν εχει κανεις την ιδια καρτα η γνωριζει αν κανει ενα postακι :toomuchne
yanni Ιανουάριος 29, 2005 #2 Ιανουάριος 29, 2005 Μάλλον έχεις πολύ ψηλά την ένταση του ήχου και μπουκώνει.
jdrogas Ιανουάριος 30, 2005 #3 Ιανουάριος 30, 2005 Nαι σιγουρα ετσι ειναι μειωσε την ενταση εγγραφης στα settings.
Red-Dragon Ιανουάριος 30, 2005 Author #4 Ιανουάριος 30, 2005 ομολογω οτι δεν το σκεφτηκα :tomato: :tomato:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.