Jump to content

Αγορά αξιόπιστου inkjet εκτυπωτή.

kagelar34

Recommended Posts

H μόνη αλλαγή θα είναι στα δοχεία των μελανιών τα οποία τώρα αντί για κάποιο

chip ανίχνευσης θα έχουν κάποιο φωτοκύταρο.

Στο τέλος θα βάλουν και συναγιερμό να βαράει μόλις πας να βάλεις refill.:097:

Η canon κάνει δύσκολη τη ζωή όσων προσπαθούν να αντιγράψουν τα chip και

προφανώς και τη δική μας.

Αλήθεια γιατί η εγγύηση στους εκτυπωτές (laser+inject) έχει μείνει στον ένα χρόνο με ελάχιστες εξαιρέσεις, οπως οι laser της kyocera;

Εφόσον η τεχνογνωσία τους έχει αυξηθεί δε θα έπρεπε να φτιάχνουν και πιο αξιόπιστα μηχανήματα;

Μάλλον η απάντηση είναι στο μυαλό όλων μας.

Πάει ο 5200 από e-shop. Τον έβγαλαν σήμερα από το νετ.

Από pixmania λέει να τον πάρω?Είστε ικανοποιημένοπι από Pixmania?Βγαίνει στα 122 με μεταφορικά, αλλά έχει κ μια ημερομηνία δίπλα 15/09/2006, σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος από αύριο?

@lewis γέλιο έχουν οι επεκτάσεις εγγυήσεων της ΗΡ οι οποίες είναι ακριβές και αποτελούν ένα καζίνο πάνω κάτω που βγαίνεις χαμένος αν δε σου χαλάσει ο εκτυπωτής. κάτι χιλιάρικα € μόνο η εγγύηση LOL.

Έτσι η εταιρία έχει φτιάξει ένα ΄σύστημα αυτοσυντηρούμενο που βγάζει κ από εκεί χρήματα,άρα δε δίνει εγγύηση για την τεχνολογία της αλλά για τις χρηματηστηριακές της δυνατότητες με τους πελάτες.κάτι χιλιάρικα € μόνο η εγγύηση LOL.

Πόσοι αγόρασαν την επέκταση?.. θα εξυπηρετήσουμε αυτούς που είχαν πρόβλημα με κόστος δικό μας μικρότερο της επέκτασης που κερδίσαμε (ή ίδιο που αμφιβάλω) κ μετά θα φάμε τα άλλα, από αυτούς που δεν είχαν πρόβλημα....δεν έχει να φάμε? ανέβασε κι άλλο τις επεκτάσεις

αλλά έχει κ μια ημερομηνία δίπλα 15/09/2006, σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος από αύριο?

Όχι μπορεί να αργήσει π.χ μια βδομάδα

Σε περίπτωση βλάβης λογικά δε μπλέκεις μαζί τους (pixmania) αλλά το στέλνεις στην αντιπροσωπεία.

Πάρτους και τηλέφωνο (δε χρεώνεσαι) και ρώτα τους.

Πάντως αν η διαφορά δεν είναι μεγάλη προτίμησε plaisio ή multirama.

• 1 month later...

Λοιπόν μια χαρά ο εκτυπωτής μέχρι στιγμής αν κ μου βγαλε μια φορά τα ελληνικά -> κινέζικα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το έκανε ο HP . Τεσπα θα συνηθίσουμε όπως κ πριν. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Κυρίως μέχρι στιγμής έχω εκτυπώσει κείμενο κ μπορώ να πω ότι είναι αρκετά γρήγορος ειδικά στις εκτυπώσεις μιας όψης. Επίσης στις φωτο έχει πολύ καλή ανάλυση όπως κ στις σμικρύνσεις κειμένου, όπου το κείμενο είναι ευανάγνωστο. Αν ξέρει κάτι κάποιος για τα κινέζικα ας ρίξει ένα ποστ.

Ελληνικά -> Κινέζικα στο μενού του εκτυπωτή? Αν στο έκανε και στον ΗΡ τότε μάλλον φταίει ο υπολογιστής σου ... Δοκίμασε να κάνεις update στους οδηγούς και να δώσεις χειροκίνητα το path για του αγλλικούς ή ελληνικούς οδηγούς...

• 2 weeks later...

Greek τώρα είδα το Pοst σου. Τα κινέζικα μου τα έβγαλε στην εκτύπωση ελληνικού κειμένου. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αλλά μάλλον δεν φταίει ο εκτυπωτής. Το παθαίνει όταν τον αφήσω ανοιχτό για αρκετή ώρα χωρίς να εκτυπώσω, κ προσπαθήσω στη συνέχεια.Νομίζω το έχει κάνει κ από pdf κ από doc. Kάτι ίσως με τα fonts, δεν ξέρω.

Ίσως κάτι με παραθύρια ας πούμε. Σίγουρα όμως σε σχέση με ΗΡ καθώς το έβλεπα πού και πού όταν είχε ΗΡ αλλά ποτέ με έπσον. Εμένα μου τύχαινε -τότε- όταν έκανα επανεκκίνηση χωρίς να έχουν τυπωθεί όλα τα προς εκτύπωση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.