Jump to content

Προβλημα TV-Out με ATI-9600 HIS Excalibur

dyereve

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρα σε ολους! Παιδιά εχω εδω και κανα 1,5 χρόνο την καρτα HIS Excalibur 9600, AGP στα 256 ΜΒ.Ολα ωραια και καλα μεχρι που πριν λιγο καιρο σταματησε εντελως ξαφνικα να δινει TV-Out.Την εχω συνδεδεμενη οχι με scart αλλα με s-video (αν το λεω σωστα) και εβαζα το καναλι της τηλεορασης σε AV για να δειχνει. Οπως ειπα και πριν εδειχνε μια χαρα και σταματησε αποτομα.Εκανα format και απο WinXp Media Center εβαλα τα Professional +SP2 αλλα τζιφος! Επισης κατεβασα τους τελευταιους drivers και παλι τιποτα.Ξαναπερασα σε Media Center παλι αλλα το προβλημα παρεμεινε ιδιο.Εχω παρατηρησει το εξης: Απο το Catalyst Control Center οταν συνδεω την tv πρεπει να κανω Force detection για να την δει.Το καλυτερο ειναι οτι μολις βλεπει το δευτερο μονιτορ παταω "enable", το ενεργοποιει κανονικα και μολις μετα παταω με δεξι κλικ "clone with TV" απενεργοποιει το δευτερο μονιτορ(TV) αλλα δειχνει την ενδειξη οτι ειναι σε Clone κατασταση. Επισης να πω οτι οι ρυθμισεις ειναι κατα 99% σωστες, δηλαδη εχω ορισει το σημα σε PalB-Greece και το refresh rate για την τηλεοραση στα 60ΗΖ. Επισης δεν παιζω παιχνιδια σχεδον ποτε οποτε ποτε δεν εχω φερει την καρτα στα ορια της. Μηπως καποιος εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο με αυτο το μοντελο η εστω με καποιο της ιδιας σειρας(π.χ 9600Pro)? Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.