Jump to content

Νεα εκδοση drivers nvidia ForceWare 91.48 (x32) WHQL

psakseme

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα στο Forum απο ενα ακόμη καινούργιο μέλος.

Ανοίγω αυτό το θέμα για ενημέρωση και δεύτερο για να δουμε εντυπώσεις και απο αλλα μέλη για τους νέους drivers της nvidia.

Mια ερώτηση ακόμη: ποιά έκδοση θεωρήται ως την καλυτερη απο τις τόσες που βγήκαν μέσα στο καλοκαίρι?

Επίσης έχω την εντύπωση οτι το έχει παρακάνει αυτή η εταιρία με τους οδηγούς που βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι, και πολλές φορές με μεγάλα bugs!!! :072:

Α πως και μου ξεφυγε και δεν το διάβασα αυτό! Σε ευχάριστώ Nemesis.

Βλέπω περιοχή Ιωάννινα και ανοίγει η καρδιά μου.... για σου ρε πατρίδα

Επίσης έχω την εντύπωση οτι το έχει παρακάνει αυτή η εταιρία με τους οδηγούς που βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι, και πολλές φορές με μεγάλα bugs!!! :072:

αφου καθε λιγο και λιγακι βγάζει και απο μια κάρτα τι να κάνει βγάζει και οδηγούς!:039:

άστην να βγάζει...

για τσεκάρετε τη νέα 7900GS... ήμουν έτοιμος να πάω να την πάρω, μετά από review του guru3d.com

Δε κάνει τίποτα!

Είσαι από δω? ή από την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου?

Ιωάννινα (Δωδώνης), αλλά διαμονή Αθήνα. Εσύ?

Συγνώμη για το off topic.

αφου καθε λιγο και λιγακι βγάζει και απο μια κάρτα τι να κάνει βγάζει και οδηγούς!:039:

Το θέμα είναι οτι δεν είναι σωστοί. Αναβάθμιση ναι αλλα προς το καλύτερο οχι προς το χειρότερο.

Το λεω αυτό γιατι έτυχε να είμαι θύμα οδηγών που κάνανε ζημια στα "παράθυρα" .... (φύσαγε βοριάς απο το σπασμένο μου το τζάμι!!!) :)

άστην να βγάζει...

για τσεκάρετε τη νέα 7900GS... ήμουν έτοιμος να πάω να την πάρω, μετά από review του guru3d.com

Λοιπόν επειδή δεν είχα χρόνο, κοίταξα σήμερα για αυτήν την καρτούλα και μπορώ να σου πω πως είναι κορυφή για τα χρήματα που ζητάει.

Εγώ σαν κάτοχος μιας 7800GS είμαι υπερευχαριστημένος πόσο μάλλον με αυτή την κάρτα (7900GS).

A! και υπόψιν με λιγο overclocking παίρνεις τα μέγιστα!!!:D

Νέοι οδηγοί από NVIDIA version 92.91

Τους δοκίμασα σε μια 7800GS που έχω και μπορω να πω, οτι είναι οτι καλύτερο έχω δοκιμάσει!!! (προσωπική άποψη)

Κάποιος πιο εμπειρος ας μας πει και αυτός την γνώμη του.

Παράθεση απο Guru 3D

NVIDIA released a new set of drivers on their download servers. This is Forceware 92.91. Judging from the response in our forums this is a very good driver release so be sure to try them out.

The following videcards are supported:

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1485

:119: :119: :119:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.