alani_gr1442169173 Νοέμβριος 5, 2006 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Δεν ξερω για σενα braveheart1980 αλλα εγω ψηνομαι τρελα να την παρω.Το μαγαζι ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου(οποτε ουτε εξοδα αποστολης και απευθειας αγορα) και απ'οτι βλεπω δεν ειναι ασχημη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
babis91 Δεκέμβριος 5, 2006 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2006 Παιδια ενας φιλος μου ψαχνει με 30 Ε μια καρτα τηλεωρασης.Του εχω βρει δυο απο e-shop και θα θελα τη γνωμη σας.LIFEVIEWAVERMEDIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
babis91 Δεκέμβριος 6, 2006 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2006 κανεις ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alani_gr1442169173 Φεβρουάριος 2, 2007 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 ρε παιδια αγορασα προχθες την ASUS MY CINEMA P7131 DUAL DVB-T/ANALOGUE TUNER PCI απο e-shophttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808045ξερει κανεις πως θα πιασω ερτ ψηφιακη?γιατι δεν μπορω να πιασω...κ λεει οτι πιανει!!!κανα αλλο προγραμμα για να βλεπεις τηλεοραση εκτος απο Power Cinema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Φεβρουάριος 3, 2007 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 Στην περιοχή που είσαι με επιτραπέζιο αποκωδικοποιητή πιάνεις ψηφιακή; Από όσο ξέρω προς το παρόν μόνο στην Αθήνα/Αττική πιάνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alani_gr1442169173 Φεβρουάριος 3, 2007 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 Δεν ξερω Νεο Κοσμο μενω.Λογικα πιανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
zana Φεβρουάριος 3, 2007 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 χθες πηρα την tv card της asus και ειμαι πολύ ευχαριστημενος εχει καλες επιδοσειςΚαλησπέρα και από μένα, εγώ έχω την εν λόγω κάρτα 1 εβδομάδα και είμαι εντελώς απογοητευμένη. Την αγόρασα από e-shop, την τοποθέτησα και εγκατέστησα το πρόγραμμα (το οποίο είναι απαράδεχτο), έκανα update τους drivers, κατέβασα και άλλα προγράμματα από ιντερνετ, ΑΛΛΑ το αποτέλεσμα ηταν χαλια εικονα και καθολου ψηφιακή τηλεόραση. Την πηγαίνω πίσω και την αφήνω στο τεχνικό τμήμα για έλεγχο οι οποίοι τελικά μου την αντικατέστησαν με μία νεα. Δοκιμάζω από χτες που την έχω και αυτή ΑΛΛΑ τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια.......δε ξερω τι φταιει και απορώ πως μερικοι εχουν δει καλες επιδοσεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Φεβρουάριος 3, 2007 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 Και Θεσσαλονίκη πιάνουν τα ψηφιακά κανάλια, αλλά πολύ θα θέλαμε να καλυπτόταν σταδιακά και η υπόλοιπη Ελλάδα απο την εκπομπή σήματος.Εχει κανείς καμιά πληροφόρηση ως προς την πρόοδο - εξελίξεις στον τομέα αυτό;Μου έχει λείψει πολύ η ψηφιακή εδώ στη Μυτιλήνη ρε γκαμώτο...βέβαια η Λέσβος δεν θα ήταν και η πρώτη περιοχή που θα τύχαινε να καλυφθεί απο αναβαθμίσεις ή εγκαταστάσεις έτσι κι αλλιώς, αλλά να παίρνουμε σειρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Φεβρουάριος 3, 2007 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 Καλησπέρα και από μένα, εγώ έχω την εν λόγω κάρτα 1 εβδομάδα και είμαι εντελώς απογοητευμένη. Την αγόρασα από e-shop, την τοποθέτησα και εγκατέστησα το πρόγραμμα (το οποίο είναι απαράδεχτο), έκανα update τους drivers, κατέβασα και άλλα προγράμματα από ιντερνετ, ΑΛΛΑ το αποτέλεσμα ηταν χαλια εικονα και καθολου ψηφιακή τηλεόραση. Την πηγαίνω πίσω και την αφήνω στο τεχνικό τμήμα για έλεγχο οι οποίοι τελικά μου την αντικατέστησαν με μία νεα. Δοκιμάζω από χτες που την έχω και αυτή ΑΛΛΑ τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια.......δε ξερω τι φταιει και απορώ πως μερικοι εχουν δει καλες επιδοσεις!!Την έχεις σετάρει σωστά την κάρτα; Πρέπει να βάλεις το πρότυπο PAL, όχι το NTSC. Για ποιότητα απεικόνισης την καλύτερη την έχει το WinDVR της Intervideo, και αν το ψάξεις και το DScaler. Επίσης όλα τα tuners θέλουν πάρα πολύ καλή ποιότητα σήματος για να αποδώσουν, και πρέπει να συνηθίσεις λίγο και στο monitor, το οποίο λόγω της υψηλής ανάλυσης που έχει εμφανίζει πολύ εντονότερα τις ατέλειες του σήματος σε σχέση με την τηλεόραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zana Φεβρουάριος 4, 2007 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Καλημερα, τα έχω κατεβασει ολα αυτα τα προγραμματα...μονο με το chris tv δειχνει καπως καλα και την εχω ρυθμισει σε PAL. Παντως ψηφιακή δε πιανω καθολου οτι και αν εχω κανει (και φυσικα εχω τοποθετησει σωστα τη κεραια για ψηφιακη). Η μονη λυση ειναι να τη παω πισω και να παρω καποια αλλη εκτος απο ASUS. Ισως Hauppauge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alani_gr1442169173 Φεβρουάριος 4, 2007 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Η μονη λυση ειναι να τη παω πισω και να παρω καποια αλλη εκτος απο ASUS. Ισως Hauppauge...Μου φαινεται κ εγω αυτο θα κανω...Αν δεν μπορεσω να πιασω ψηφιακαΤο τεχνικό τμήμα για έλεγχο σε εξυπηρετησε αμεσως ή περιμενες?Πηγες στο κεντρικο του e-shop στο χαλανδρι?Γιατι εγω δεν μπορω να φτασω εκει...Λεω να παω σε ενα e-shop point στη Καλλιθεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
zana Φεβρουάριος 4, 2007 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Την αφησα στο Χαλανδρι και μετα απο 3 μερες μου στειλαν μηνυμα στο κινητο οτι η καρτα μου αντικαταστηθηκε πραγμα που σημαινει οτι ουτε σε αυτους επαιζε καλα. Αλλά δε μπορει και η δευτερη που μου έδωσαν να ειναι το ιδιο ελαττωματική....η Asus μαλλον θελει πολυ δουλεια ακομα για να βγάλει στην αγορά καλές καρτες τηλεόρασης!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alani_gr1442169173 Φεβρουάριος 5, 2007 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 πηρα σημερα τηλεφωνο στο service στο e-shop κ μου ειπαν οτι η ψηφιακη πιανει μονο απο τον Υμμητό κ οχι απο Παρνηθα!!!δηλαδη πρεπει να γυρισεις την κεραια προς τον Υμμητό...κ αν εχεις κεντρικη κεραια σε μια πολυκατοικια με πολλα διαμερισματα τι κανεις?Πολυ απλα κλαις τα λεφτα που εδωσες για ψηφιακη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zana Φεβρουάριος 11, 2007 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 Εγω δοκιμασα τα παντα για να πιασω ψηφιακη με την asus αλλα τιποτα δε καταφερα. Για αυτο την επεστρεψα και πηρα hauppauge hybrid 1100 με την οποια επιτελους επιασα ψηφιακη και μαλιστα με πολυ καλή εικόνα....φιουου!!!!!! Κοντεψαν να μου σπασουν τα νευρα με την asus. To μονο μειονεκτημα της καινουργιας μου καρτας ειναι οτι δεν περιλαμβανει κεραια και τα καλωδια για βιντεο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xelement Φεβρουάριος 19, 2007 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2007 Παιδιά έψαχνα στο google μήπως μάθω τις απαιτήσεις συστήματος για την ASUS MY CINEMA P7131 DUAL DVB-T/ANALOGUE TUNER PCI και διάβασα αυτά που γράφετε! Τελικά δέν είναι καλή? Εγώ την ήθελα για να γράψω απο VHS και στην συνέχεια xvid για να φτιάξω τα αρχεία σε μορφή torrent και να τα ανεβάσω online.Δεν κάνει η ASUS MY CINEMA P7131 DUAL DVB-T/ANALOGUE TUNER PCI? PLEASE πείτε μου την γνώμη σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.