Jump to content

Ερωτηση για ATI Catalyst control panel

Vadergr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Συγκεκριμενα χθες αγορασα μια χ1800χτ 512.Μια χαρα δουλευει ,ωραια και καλα.

Στο control panel εχει μια ρυθμιση για overdrive και ενα λουκετακι το οποιο αρχικα ειναι κλειδωμενο και πατας πανω του για να κανεις τις ρυθμισεις στο o/c.

Το θεμα ειναι οτι οσο και προσπαθησα, δεν μπορω να το ξανακλειδωσω.Default δηλαδη.

Παταω πανω στο λουκετακι και δεν ξανακλειδωνει.Παταω restore defaults και παλι δεν ξανακλειδωνει.Τι μπορω να κανω?

Ειναι οι καινουργιοι catalyst 6.8

Nαι απο οσο ξερω δε μπορεις να το κλειδωσεις παλι πρεπει να κανεις κατι στη registry για να κλειδωσει κατι τετοιο ειχα διαβασει καπου αλλιως uninstall και μετα install παλι.

Aυτο σημαινει οτι θα εχω παντα ενεργοποιημενο το overdrive?Αυτο γινεται μονο σε αυτους τους catalyst?

Αν βαλω μια προηγουμενη εκδοση οδηγων παλι μενει ξεκλειδωτο?

Aυτο σημαινει οτι θα εχω παντα ενεργοποιημενο το overdrive?Αυτο γινεται μονο σε αυτους τους catalyst?

Αν βαλω μια προηγουμενη εκδοση οδηγων παλι μενει ξεκλειδωτο?

Δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα αν είναι ξεκλείδωτο, φτάνει να χεις επιλεγμένες τις default συχνότητες.

Απλά σου λέει ότι είναι ξεκλείδωτο. :002:

Ολες τις μπαρες τις εχω εντελως κατω αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι τα default.

Ολες τις μπαρες τις εχω εντελως κατω αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι τα default.

Για να σου φύγει η εντύπωση τρέξε ενα RivaTuner παράλληλα και έλεγξε τις συχνότητες.

Πάντως μη του δίνεις σημασία του Lock/Unlock.

Απ'την στιγμή που έχεις και τις μπάρες κατεβασμένες, αποκλείεται να overclockάρει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.