Jump to content

Aston Shell - το έχει δοκιμάσει κανείς?

Shaman

Recommended Posts

To look των XP μου τη δίνει λίγο - εώς πολύ. Από την άλλη τα προγράμματα όπως το StyleXP τρώνε αρκετά resources οπότε και δεν τα χρησιμοποιώ. Τελευταία είδα στο XS, σε ένα thread σχετικό με τη βελτίωση του χρόνου του SuperPi, την παρακάτω αναφορά:

"Shell replacements:

A high performance shell is Aston shell. For me, it took away that fraction of a second I needed. Of course, it will not be as fast as shutting down Explorer, but it helps you in other ways too, like faster booting, etc."

Στην ουσία το Aston Shell αντικαθιστά το γνωστό explorer.exe.

Το έψαξα λίγο και από μόστρα πάει καλά. Κουκλί γίνεται το desktop και μπορείς εύκολα να το προσαρμόσεις στα γούστα σου. Δίνω ένα screenshot. Φυσικά στο link που υπάρχει παρακάτω θα βρείτε πολλά περισσότερα.

To θέμα είναι:

Είναι όντως γρηγορότερο και πιο σταθερό απο τον explorer όπως ισχυρίζονται διάφοροι στο net?Νομίζω κανένας δεν έχει resources για πέταμα!

Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος να μας πει τι παίζει?

Link:

http://www.astonshell.com/aston/index.html

Screenshots:

http://www.astonshell.com/aston/ss.htm

post-616-1416071602,165_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από netcrawler

Θα το δοκιμάσω στο άλλο pc και θα δούμε.

Φαίνεται πολύ καλό και απο ότι διάβασα δέν τρώει πολλά resources

Έτσι είδα κι εγώ γι'αυτό μου κίνησε την περιέργεια το συγκεκριμένο...Διαφορετικά δεν θα το κοίταζα καν.

Μολις το εβαλα, αλλα βλεπω οτι θελει να ασχοληθεις ωρα μαζι του για να το φτιαξεις οπως θες! Αυτο που με χαλαει ειναι οτι δεν κρυβει τα inactive icons στο taskbar!

Με το SyleXp που εχω, αν απλα το βαλω να μην κανει startup δεν ειμαι καλυμενος? απο resources εννοω!

:T: Shaman!

Καλα μιλαμε οτι πρεπει να ψαχνεσαι ωρες............

Το ασχημο ειναι οτι τις αλλαγες που θα κανεις σε ενα theme δεν μπορεις να τις περασεις σε καποιο αλλο theme :TD: Αν βρει καποιος τροπο, περιμενω :jump:

Να και ενα screenshot απο το desktop μου, χωρις να το εχω αλλαξει το θεμα ακομα ομως...

post-1094-1416071602,3684_thumb.jpg

οπως μπηκε βγηκε ,,,

βαριμεμαι να ψάχνω ,,,,

αν εχω εικονα στο Desktop την εμφανιζει μεγάλη και γίνεται μπάχαλο ,

οσα εικονιδια εχουν ελληνικουχους χαραχτηρες δεν τα αναγνωριζει ,, ,

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Καλα μιλαμε οτι πρεπει να ψαχνεσαι ωρες............

Το ασχημο ειναι οτι τις αλλαγες που θα κανεις σε ενα theme δεν μπορεις να τις περασεις σε καποιο αλλο theme :TD: Αν βρει καποιος τροπο, περιμενω :jump:

Να και ενα screenshot απο το desktop μου, χωρις να το εχω αλλαξει το θεμα ακομα ομως...

Πολύ καλό το dekstop σου.

Απο ταχύτητα τι λέει?

Βασικα στην αρχη ηταν γρηγορο, με αυτο το θεμα που ειναι αρκετα βαρυ κανει περισσοτερη ωρα για εκκινηση, και μου εκανε και μια ******* και στον firefox (μονο) δεν δουλευει το Alt+Shift για αλλαγη γλωσσας, αναγκαστηκα να βαλω ..+1 για αγγλικα και ..+2 για ελληνικα!

Αυτο που μου αρεσει πολυ ειναι το RainLendar που το εμαθα απο ενα readme καποιου θεματος! Ειναι το ημερολογιο που βλεπετε στην παραπανω εικονα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.