Jump to content

Μνήμες για P5B-Del

epocas

Recommended Posts

Προσπαθώ να βγάλω άκρη με τι μνήμες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την P5B-Del. Για OCZ από όσα έχω διαβάσει ούτε συζήτηση! Έχω καταλήξει (2x1 GB) στις G.Skill 6400 HZ Series και για πιο οικονομικά στις 6400 NR Series. Επίσης Geil Value 5400/5-5-5-15, που επίσης όμως δεν μπορώ να βρώ πουθενά αν είναι συμβατές με την P5B-Del. Υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί αυτά τα kits με επιτυχία??? Με ενδιαφέρουν κυρίως τα 2 οικονομικά (G.Skill ΝR Series και Geil)!

Ευχαριστώ για τον χρόνο παιδιά!

Από θέμα χρημάτων θα έλεγα κάτι μέχρι τα 250 Ε. Τις Geil-667 πχ τις έχω δει γύρω στα 200 Ε. Το από που δεν με ενδιαφέρει, αν και θα προτιμούσα κάτι από Ελλάδα! Στο site της Asus έχω δει ήδη, αλλά όπως είναι γνωστό εκεί η λίστα είναι περιορισμένη και δεν περιλαμβάνει καμία από αυτές. :) Τx...

OI hz σε αυτά τα λεφτά. αλλιώς

http://www.memory-configurator.com/products/description/2Gb_Team_DDR2_PC2_6400_Xtreem_Micron_4_4_4_10_Dual_Channel_kit/index.html και οι supetalent πάνε καλά επίσης περίπου όλες παίζουν 280 ευρώ

Να προτεινω και εγω τις supertalent απο το Πλαισιο . Παιζουν αψογα και δεν υπαρχει λογος να προβληματιζεστε για το CL5 . Η μνημες με 2.1V παιζουν στα 400 με 3-3-3 . Με cas4 πανε 500+ . Αποτελουν αριστη αγορα . Φορανε micron D9GMH . Tελος , ακουν την ταση πολυ καλα μεχρι και 2.7V που τις εχω δουλεψει .

• 2 weeks later...

Ειχα ζητησει απο τον Μανωλή (God) μνημουλες αλλα στο ενδιαμεσο αγορασα τις supertalent 6400.Οταν ελαβε τις ocz 7200 2χ1gb μου εστειλε αμεσα αλλα ηδη ειχα παρει .Ε οπως παντα, ο Μανωλης ευγενεστατος οπως ειναι,μου ειπε να ερθει να τις δοκιμασουμε να δουμε πως πανε (καθως και γειτονοπουλο) .Λοιπον ,αυτα εδω ειναι μια μικρη γευση...

547187

Οι supertalent επεστρεψαν στο Πλαισιο και πηρα το πιστοτικο.Οι συγκεκριμενες δεν ειναι αυτες που δινει το eshop με τα elpida αλλα με micron(μαλλον) αφου τα πρωτα set τις ocz 7200 με τα elpida ειχαν προβληματα.

Πανω στην μητρικη οι μνημες καθονται αψογα (Asus p5b deluxe) και δεν παρουσιαζουν κανενα προβλημα ,ουτε πετανε error στο μεμτεστ.

Να προτεινω και εγω τις supertalent απο το Πλαισιο . Παιζουν αψογα και δεν υπαρχει λογος να προβληματιζεστε για το CL5 . Η μνημες με 2.1V παιζουν στα 400 με 3-3-3 . Με cas4 πανε 500+ . Αποτελουν αριστη αγορα . Φορανε micron D9GMH . Tελος , ακουν την ταση πολυ καλα μεχρι και 2.7V που τις εχω δουλεψει .

+1 Kαι απο μένα για τίς supertalent..της έχω στο σύστημα μου και κ πετάνε :060:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.