TRoboCop Ιανουάριος 29, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Snake FFVIII ε ξάδερφ? Ναι γιατί? Ακόμα ζωντανός είσαι? Φαίνεται είχε κίνηση και δεν ήρθε ακόμα να σε σκοτώσει. Περίμενε, ξέρω πως ανιπομονείς. Να ξέρεις πως δεν είσαι μόνος στο σπίτι...:devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 29, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Όταν έρθει θα γίνει το έλα να δεις.........:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Σε λυπάμαι που θα μείνεις μόνος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Ιανουάριος 29, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Snake Όταν έρθει θα γίνει το έλα να δεις.........:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Σε λυπάμαι που θα μείνεις μόνος. το ξέρω οτι θα γίνει το έλα να δεις. Αιωνια η μνήμη σου και η οθόνη που θα φας:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιανουάριος 29, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Τον Παλούκη λουκ στην άγρια στύση τον έχεις δει? λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 29, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop Όποιος μου φέρει την γκόμενα αυτή σπιτι μου του δίνω 5000Ευρο και το pc μου(αλλά να μείνει για πάντα εδώ η γκόμενα) Αρχική απάντηση από Snake Τι την θέλεις?:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Αρχική απάντηση από TRoboCop Να την πληρώσω να σε εκτελέσει και να την ξεκουράσω λίγο Αρχική απάντηση από Snake Δεν θα σε θέλει και θα σε σκωτώσει τζάμπα.Μετά θα έρθει σε εμένα. Αρχική απάντηση από TRoboCop τι θα έρθει να κάνει μαζί σου? να σε βάλει για νάνι? Αρχική απάντηση από Snake FFVIII ε ξάδερφ? Αρχική απάντηση από TRoboCop Ναι γιατί? Ακόμα ζωντανός είσαι? Φαίνεται είχε κίνηση και δεν ήρθε ακόμα να σε σκοτώσει. Περίμενε, ξέρω πως ανιπομονείς. Να ξέρεις πως δεν είσαι μόνος στο σπίτι...:devil: :devil: Αρχική απάντηση από Snake Όταν έρθει θα γίνει το έλα να δεις.........:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Σε λυπάμαι που θα μείνεις μόνος. Αρχική απάντηση από TRoboCop το ξέρω οτι θα γίνει το έλα να δεις. Αιωνια η μνήμη σου και η οθόνη που θα φας:cry: Υπάρχει καλύτερη λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 29, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 ναι ρε παιδιά mirc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 29, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Καλά που δεν μετράνε και τα πόστ... θα είχαν πιάσει χιλιάρα με την μια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 30, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk Τον Παλούκη λουκ στην άγρια στύση τον έχεις δει? λολ εχω δει τον Παλουκι Λουκ και οι 4 Βάλτον .. η αγρια στύση μου ακουγετε ποιο hardcore . . :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 30, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αν και λιγο αργα ... παρε να δεις TAXI 1 TAXI 2 TAXI 3 .... ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ εχει τρελο γελοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Ιανουάριος 30, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Χθες, στις 23:42] xaxax:worship: Εχουν πολυ γελιο τα ξαδερφια...... ΛΟΟΟΟΛ....:nuke: Τυγχαίνει να τους γνωρίζω. Βασικά είμαι συμμαθητής του Snake. Το τι θάψιμο πέφτει, δεν μπορείς να φανταστείς!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 30, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από pro [Σήμερα, στις 07:42] Αν και λιγο αργα ... παρε να δεις TAXI 1 TAXI 2 TAXI 3 .... ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ εχει τρελο γελοιο Τα έχω δει και τα 3.Απίστευτο γέλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιανουάριος 30, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Να γραφτεί στα πρακτικά ότι ο θησαυρός ελεγε. Να πάτε να το δείτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 30, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Nα πάτε να δείτε το "παλαμάρι του βαρκάρι" είναι ωραίο και εκπαιδευτικό :p :p Πως και δεν έχετε σκοτωθεί ακόμα ρε σεις????? Όλη την ώρα είστε σε :fight: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 31, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από R@tNET [29-01-2005 21:59] Να υποθέσω δεν σου άρεσε η κατάρα... Αφού την κατατάζεις με την ποκαχονώντας και τα χελονονιτζάκια... :wassat: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: στο θεμα καταρα ... alien vs predator ... πορφυρα ποταμια 2 και τα τρια καλα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 1, 2005 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Ρε παιδιά το AVP δεν είναι τόσο άσχημο.Δλδ σας άρεσε πιο πολύ το ’λιεν 4 παρά το AVP? Κορυφές ταινίες:Collateral,The Bourne Supremacy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.