Silender Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2006 Παίδες καλησπέρα κατ'αρχάς. δοκιμάζω την νέα μου 7950GX2 και κάτι mushkin 6400(4-4-3-10 νομίζω). οι ερωτήσεις μου είναι 2. 1. Είναι φυσιολογικό το score μου στο 3D Mark 05? Σας επισυνάπτω εικόνα. 2. Γιατί τις μνήμες μου και σε πλατφόρμα Intel(αυτή της εικόνας) αλλά και σε AM2(3800 Χ2, Asus M2N32-SLI Deluxe) δεν αναγνωρίζονται οι πραγματικές latencies της RAM? Τα BIOS μου είναι τελευταίες εκδόσεις. Μου τις βγάζει από default 5-5-5-13(ή 15). Πρέπει να ορίσω μόνος μου τα timings? Δεν θα έπρεπε να γίνεται μονο του?Εαν βοηθάει καθόλου, τις μνήμες τις πήρα απο εδώ(χαρακτηριστικά κλπ...κλπ...). PS:Ο moderator που έσβησε την εικόνα θα μπορούσε να είχε στείλει ένα pm, να μην περιμένω κι εγώ σαν τον χαζό απάντηση στο thread που η εικόνα χρειάζεται.
Silender Σεπτέμβριος 7, 2006 Author #3 Σεπτέμβριος 7, 2006 Η εικονα δε φενεται...Μα πόσο χαζός μπορώ να είμαι???Δεν τη έβαλα!!! lol :117: :035: A ξέχασα να αναφέρω οτι τα πάντα είναι default, δεν κλοκάρω τίποτα διοτί πάντα είχα το φόβο μήπως :073: !!!
KTM Σεπτέμβριος 8, 2006 #4 Σεπτέμβριος 8, 2006 PS:Ο moderator που έσβησε την εικόνα θα μπορούσε να είχε στείλει ένα pm, να μην περιμένω κι εγώ σαν τον χαζό απάντηση στο thread που η εικόνα χρειάζεται.Read the rules. http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/faq.php
Silender Σεπτέμβριος 8, 2006 Author #5 Σεπτέμβριος 8, 2006 Read the rules. http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/faq.phpΤους διάβασα πριν εγγραφώ στο forum. Δηλαδή δεν επιτρέπεται πάνω στον πανικό μου με το προβλημα που αντιμετόπισα να κανω ένα λάθος στις διαστάσεις? Τόσα off topic γίνονται και πόσα άλλα, αυτό σε πείραξε? Αφού έφαγες τόση ώρα για να διορθώσεις το post τουλάχιστον ας μου έστελνες και ένα pm, σιγά τον κόπο ή ας μου έλεγες να αλλάξω τη φωτό. Τέλος πάντων, αμα γνωρίζει κανένας τίποτα σχετικά με την ερώτηση μου θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν με βοηθούσε να καταλάβω τι συμβαίνει.
Stelaras Σεπτέμβριος 8, 2006 #6 Σεπτέμβριος 8, 2006 Φυσιολογικο φαινεται το νουμερο με τον P4 . Aυτες οι καρτες χρειαζονται πιο δυνατα CPU για να βγαλουν καλα αποτελεσματα . Η καρτα σου δηλαδη περιοριζεται απο την περιορισμενη δυναμη του επεξεργαστη σου.
Silender Σεπτέμβριος 8, 2006 Author #7 Σεπτέμβριος 8, 2006 Σ'ευχαριστώ Stelaras. Έχω αγοράσει 4-5 parts(CPU, GPU, MOBO, RAM, HDD) από τα μέσα του Ιουλίου και δεν έχω καταφέρει να τα λειτουργήσω. Αφού έστειλα μητρική για RMA και δεν διαπιστώθηκε τπτ προχωρώ στα επόμενα κομμάτια. Άρα λές οτι GPU και RAM είναι ΟΚ ε?Τι πιθανότητες υπάρχουν να έχω ελλατωματικό επεξεργαστή( X2 3800+ AM2)? Πως θα το καταλάβω? Υπάρχει πιθανότητα να μην μπορούν να "μιλήσουν σωστά" μεταξύ τους τα μέρη του hardware που αγόρασα λόγω εταιριών(AMD, ASUS, ASUS, MUSHKIN, WD αντίστοιχα από την προηγούμενη παρένθεση)?ευχαριστώ.
KTM Σεπτέμβριος 8, 2006 #8 Σεπτέμβριος 8, 2006 Δηλαδή δεν επιτρέπεται πάνω στον πανικό μου με το προβλημα που αντιμετόπισα να κανω ένα λάθος στις διαστάσεις? Οχι φιλε μου δεν επιτρεπεται.Γιαυτο υπαρχουν οι κανονες, δεν ειναι διακοσμητικοι.Την επομενη φορα λοιπον, θα εισαι περισσοτερο προσεκτικος.
Silender Σεπτέμβριος 8, 2006 Author #9 Σεπτέμβριος 8, 2006 Οχι φιλε μου δεν επιτρεπεται.Γιαυτο υπαρχουν οι κανονες, δεν ειναι διακοσμητικοι.Την επομενη φορα λοιπον, θα εισαι περισσοτερο προσεκτικος.Μάλιστα ! ! !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.