Jump to content

Συμβατες μνήμες με dfi.

apoulakos

Recommended Posts

Aποφάσισα να φτιάξω καινούργιο pc και το μόνο που δεν έχω ειναι οι μνήμες. Η σύνθεση είναι η εξής:

Tower: THERMALTAKE VC3000BWS ARMOR JUNIOR BLACK+WINDOW

PSU: HIPER PC 580 Watts HPU-4K580 μαύρο - Type R / 14 dBA / ATX 2.2

GPU: 2x7800gtx albatron

CPU: AMD ATHLON 64 X2 4400+ DUAL CORE SOCKET 939

Motherboard: Amd 939 DFI Lanparty UT SLI DR Expert

Για τις μνημες δίνω 200-230 ευρώ. Είχα 2 μνήμες apacer, τις δοκίμασα και οταν έκανα εγκατάσταση τα xp μου έβγαλε τη μπλε οθόνη των xp και έκανε restart.

Aποφάσισα να φτιάξω καινούργιο pc και το μόνο που δεν έχω ειναι οι μνήμες. Η σύνθεση είναι η εξής:

Tower: THERMALTAKE VC3000BWS ARMOR JUNIOR BLACK+WINDOW

PSU: HIPER PC 580 Watts HPU-4K580 μαύρο - Type R / 14 dBA / ATX 2.2

GPU: 2x7800gtx albatron

CPU: AMD ATHLON 64 X2 4400+ DUAL CORE SOCKET 939

Motherboard: Amd 939 DFI Lanparty UT SLI DR Expert

Για τις μνημες δίνω 200-230 ευρώ. Είχα 2 μνήμες apacer, τις δοκίμασα και οταν έκανα εγκατάσταση τα xp μου έβγαλε τη μπλε οθόνη των xp και έκανε restart.

Πρέπει να παίξεις με τα timings των μνημών σου, κλπ.

Λογικά θα παίζουν ok.

Αν τώρα θες ένα ζευγάρι καλές μνήμες, δίνω ένα σετάκι 2*512MB GeIL TCCD { 310MHz ++ 2,5-3-3-5 } { details εδώ http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=22744 }

Το σίγουρο είναι ότι τα πάνε πολύ καλά με OCΖ. Εγώ επέλεξα αυτές τις υπογραφής μου για να είναι τουλάχιστον αρχικά συμβατές και έπειτα να πειράξω timmings. Επίσης σε εμένα έχουν παίξει με το 603 bios και Kingston με Infineon IC' s.

http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=24719&highlight=BH5+timings

Ρίξε μια ματιά στο παραπάνω για μνήμες

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω γιατί θες να φτιάξεις σύστημα με 939 επεξεργαστή τώρα...καλύτερα, εφόσον πρόκειται για καινούριο σύστημα, να πας σε ΑΜ2...

...θα βρείς και καλύτερες τιμές (ίσως παραδόξως)

Εστω ότι πήγαινες σε 939 πλατφόρμα, γιατί να πάρεις τη μητρική απο το pcstore που κάνει 215€ κι όχι απο το Πλαίσιο που την έχει 99€;

Αν δεν βρίσκεις καλύτερα να περιμένεις λίγο μήπως και φέρνουν...

Εστω ότι πήγαινες σε 939 πλατφόρμα, γιατί να πάρεις τη μητρική απο το pcstore που κάνει 215€ κι όχι απο το Πλαίσιο που την έχει 99€;

Αυτά που έχω γράψει τα έχω αγοράσει ήδη. Από το πλαίσιο πήρα τη dfi(99ευρώ) απλά ήθελα να δώσω ένα link για να καταλάβουν όλοι ποια mobo εννοώ. Μέχρι τώρα αυτά που έχω αγοράσει ειναι στα 900 ευρώ.

Οι supertalent που έχει το πλαίσιο λένε τίποτα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.