dimkasta Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2006 Έχω πάρει εδώ και μερικούς μήνες ένα μηχάνημα με Intel 3,2Ghz.Δεν ξέρω ακριβώς μοντέλο, αλλά μπορώ να το βρώ αν χρειάζεται.Από ψύξη έχω μόνο τη μαμίσια ψύκτρα με τον ανεμιστήρα.Το κακό είναι ότι η θερμοκρασία του με το που κάνει boot είναι στους 55 και αν δουλεύει καλά πχ παιχνίδια πάει μέχρι και 60.Να ανησυχώ?Τι μπορώ να κάνω?Σκεφτόμουνα μια μεγαλύτερη ψύκτρα της Zalman και να ξαναβάλω και θερμοαπαγωγική.Καμιά ιδέα τι μπορεί να πηγαίνει λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock Σεπτέμβριος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Δεν πιστευω οτι πηγαινει κατι λαθος, οι intel ανεβαζουν γενικα μεγαλες θερμοκρασιες, σε ενα παλιο δικο μου ειχα δει και 80C... Υπαρχουν δυνατες ψυκτρες, η τελευταια που ειχα ηταν της gigabyte 3D coller PRo λεγοταν αν θυμαμαι... αμα ψαξεις θα βρεις πολλες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 6, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Ανοιξε το cpuz να δεις τι πυρηνα εχει ο cpu που εχεις (λογικα prescott). Αν εχει οντως αυτον τοτε δεν πρεπει να ανησυχεις για τις θερμοκρασιες που εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
livaspy Σεπτέμβριος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2006 ..... Zalman 9500 είναι η λύση.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806164 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.