Jump to content

AGP 6600GT ή 6800 που θα γίνει Ultra?

Ilias83

AGP 6600GT ή 6800 που θα γίνει Ultra?  

31 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

προφανος εχεις δικιο...μαλλον ο Prescott φταίει για το πρόβλημα αν λαβω υποψην οτι το 400αρη ζοριζοταν(εκανε εναν θορυβο σαν να ψηνεται κυριολεκτικα οταν ετρεχα 3d γραφικα)

με την παλια μου FX 5800 poy eixa επανο στο μηχανιμα πριν την 6800...

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

μπα...μαλλον το τροφοδοτικο φταει για το προβλημα με το τροφοδοτικο... :p

δεν ειναι και οτι καλυτερο τα levicom...ενα 500αρι που ειχα δοκιμασει πριν καιρο ηταν ψιλοαθλιο...

Παίδες το thread ειναι πολύ χρήσιμο, ειμαι και εγώ ανάμεσα 6600 - 6800 (agp) για να αλλάξω την Τι4200.. Εχετε μήπως κανα λινκ σε συγκριτικό ανάμεσά τους? Μαλλον ειμαι για 6800 αλλά με εξιταρει και το Video in σε μερικες 6600..(και τα ευρώπουλα που γλυτώνω :)

Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 13:36]

αληθεια...ποιες 6600gt εχουν video in?

εδώ το διαβασα για την MSI. Δεν εχω ψάξει για αλλες.

Αρχική απάντηση από nikos900 [Σήμερα, στις 13:29]

Παίδες το thread ειναι πολύ χρήσιμο, ειμαι και εγώ ανάμεσα 6600 - 6800 (agp) για να αλλάξω την Τι4200.. Εχετε μήπως κανα λινκ σε συγκριτικό ανάμεσά τους? Μαλλον ειμαι για 6800 αλλά με εξιταρει και το Video in σε μερικες 6600..(και τα ευρώπουλα που γλυτώνω :)

Βολικότατο και αναλυτικότατο review : http://www.tweakpc.de/hardware/tests/graka/leadtek6600gt_agp/s06.php

Αρχική απάντηση από apocalypse [Χθες, στις 18:01]

Βολικότατο και αναλυτικότατο review : http://www.tweakpc.de/hardware/tests/graka/leadtek6600gt_agp/s06.php

ευχαριστώ, βρήκα και αυτό στο Toms hardware. ΄Σε όλα τα benchmarks, τουλάχιστον μεχρι 1280 που με ενδιαφέρει, οι διαφορές ειναι μικρες, εκτός όταν χρησιμοποιείται το ΑΑ, (ειδικα στο doom)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.