Jump to content

Βάση notebook

manolis1442169134

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω την βάση της φωτογραφίας αλλά είναι για λάπτοπ και όπως καταλαβαίνετε δεν κάνει λόγω διαστάσεων. Βρήκα ψάχνοντας στο ιντερνέτ διάφορες αλλά δεν με ικανοποιούν και απόλυτα και έτσι πήρα την απόφαση να φτιάξω μια δική μου.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής :

- Υπάρχουν ανεμιστήρες "μπριζάτοι"?

-Τί υλικό είναι καλύτερο αλουμίνιο, plexi ή κάτι άλλο?(Υπόψην δεν έχω σκοπό να την κουβαλάω δεξιά αριστερά άρα και απο γρανίτη να είναι δεν έχω πρόβλημα)

- Μήπως θα μπορούσα να κάνω "extension" στην ήδη υπάρχουσα?

Οι διαστάσεις του υπολογιστή μου είναι 42χ29χ2,5 cm

attachment.php?attachmentid=12576&stc=1&d=1157488398

post-3528-1442174457,9117_thumb.gif

Δηλαδή θέλεις το ίδιο, πιο βαρύ ώστε να μην σηκώνεται!?:107:

Εγώ πάντως έχω ακριβώς την ίδια βάση και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον λάπτοπ. :003:

Ναι αλλά εμένα μου πέφτει μικρή άν πατήσω στις άκρες κινδυνεύει να πέσει!

Θέλω να πατάει καλά και έχει μεγαλύτερο μπροστά μέρος ώστε να ακουμπάω καλύτερα

Ναι αλλά εμένα μου πέφτει μικρή άν πατήσω στις άκρες κινδυνεύει να πέσει!

Θέλω να πατάει καλά και έχει μεγαλύτερο μπροστά μέρος ώστε να ακουμπάω καλύτερα

Maνο αυτη στην οποια εχω κανει review δε σου κανει απο διαστασεις? Την χρησιμοποιω αυτη τη στιγμη και ειναι πολυ βολικη.

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=25368

Ειχα και εγω αυτη την βαση και με βολεψε για αρκετο καιρό σε ενα Fujitsu Siemens

Αργότερα πήρα την Akasa που ανέφερε ο Hemispasm και μπορω να πω οτι ειναι

πολυ καλύτερη αλλα νομίζω οτι δεν θα σου κάνει λόγο διαστάσεων γιατι δεν

έχει μεγαλη διαφορά απο αυτην που εχεις:045:

Maνο αυτη στην οποια εχω κανει review δε σου κανει απο διαστασεις? Την χρησιμοποιω αυτη τη στιγμη και ειναι πολυ βολικη.

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=25368

Μάλλον όχι γιατί είναι 30χ30 και θέλω τουλάχιστον 38εκατοστά.

Βρήκα ακόμα αυτή την lian-li που είναι λίγο μεγαλύτερη

και και αυτήν εδώ που λέει οτι είναι 400 x 300 x 42mm.

Αλλά φτιάχνοντας την μόνος μου θα έχω και την χαρά της δημιουργείας (βασικό)και το φοβερό ποσό των 5-10 ευρώ στην τσέπη:109: :p

Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ αυτήν την βάση?Είναι η μόνη που έχω βρει με διαστάσεις 400 x 300 x 42mm. Cooler Master NOTEPAL Aluminum Widescreen Laptop Cooler - Black λέγεται.

attachment.php?attachmentid=12593&stc=1&d=1157614810

Και πρέπει να είναι και η ομορφότερη της αγοράς:117:

post-3528-1442174458,217_thumb.jpg

Πάς σε ένα αλουμινάδικο να σου κάνει ένα πλαισιο απο ρετάλια απο παράθυρα. Βάζεις και ένα ανεηστιράκη 220V Με μια μικρή πατέντα για να παίρνει απο την μπρίζα είτε 12βολτο με ένα αντάπτορα ρυθμιζόμενο 12-9-6-3volt και είσαι εντάξει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.