ktm640 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2006 τι μπορεις να κανεις?????Νομιζα οτι το ειχα γραψει σε δισκακι αλλα δεν το ειχα.Υπαρχει τροπος να επαναφερω την εγγραφη αυτη? Ρωτησα στην σονυ και μου ειπε οτι ναι μεν ειναι ιδιος ο δισκος σαν των υπολογιστων αλλα εχει εναν αλγοριθμο που δεν μπορει να μπει σε υπολογιστη. Τον ρωτησα μπας και τον εβαζα μεσα στο PC και εκανα τιποτα.Εχετε καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Χλωμό σε κόβω να το επαναφέρεις.... Μάλλον με το σβήσιμο έχεις γράψει πάνω απο υπάρχον δεδομένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Σεπτέμβριος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Ρωτησα στην σονυ και μου ειπε οτι ναι μεν ειναι ιδιος ο δισκος σαν των υπολογιστων αλλα εχει εναν αλγοριθμο που δεν μπορει να μπει σε υπολογιστη.Αυτο με τον αλγοριθμο μου φαινεται λιγο περιεργο, αν μη τι αλλο. Δηλ κωδικοποιει τα δεδομενα realtime καθως γραφονται στο δισκο? no way Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Η LG πάντως δεν το κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm640 Σεπτέμβριος 5, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να τον βγαλω να τον βαλω πανω στο ΠΙΣΙ και να το επαναφερω?Μπορει αυτος να μου ειπε μπαρουφες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Οχι... Οτί γράφει δε ξεγράφει ... με την ένοια ότι ( και από όσο φαίνεται και οπτικά) γράφει σειριακά , απο μέσα προς τα έξω. Οτι γραφτει δεσμεύει χώρο στο cd και δεν επανέρχεται και με το σβήσιμο απλά το καταστρέφει "σκαβοντας " το πιο βαθια... Αρα επιλέγοντας να διαγράψεις συγκεκριμξένο χώρο πάει και "καίει" τα συγκεκριμένα σημεία στο cd /dvd. Αντίθετα στο σκληρο δίσκο απλά διαγράφει την αντιστοιχη καταχώρηση στο index στο πρώτο sector και το βάζει στα διαθεσιμα. Άρα , ότι και να κάνεις δεν πρόκειται να το επαναφέρεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm640 Σεπτέμβριος 5, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Οκ ευχαριστω πολυ. Απλα δεν γινεται. Δεν πειραζει (ο τελικος του fame story ηταν) την αλλη φορα θα ειμαι πιο προσεκτικος.Ευχαριστω παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Σεπτέμβριος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 LOLen για το fame story δεν αξιζει να ασχοληθουμε, αλλα ας κανουμε μια προσπαθεια.Αν εχεις επιλεξει "σβησιμο" απο το επιτραπεζιο, αλλα μετα δεν εκανες format, τοτε οτι εχεις γραψει μετα, γραφεται σε αλλα μερη του δισκου, στη συνεχεια των προηγουμενων, χωρις να τα σβηνει, ασχετα αν δεν τα εμφανιζει πλεον.Ο συνολικος χρονος που υπολειπεται αδειος στο dvd παραμενει οσος και πριν το "σβησιμο" , δεν μπορεις να εκμεταλευτεις εκεινο το χωρο.Αν εκανες φορματ, τοτε μονο ξαναρχιζει απο την αρχη.Αν παλι εκανες φορματ, αλλα δεν εγραψες τιποτα αλλο, παλι δε σβηστηκε τιποτα.Οπως καταλαβαινεις, ο μονος σιγουρος τροπος για να το σβησεις για παντα, ειναι να κανεις φορματ και να ξαναγραψεις το δισκακι.Αν δεν το εχεις κανει αυτο, υπαρχει μια πολυ μικρη πιθανοτητα, με καποιο τροπο να το βρεις παλι.Πχ στους δισκους υπαρχει το easy recovery που βρισκει αρχεια. Ισως αυτο ή καποιο παρομοιο να κανει και για dvd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Σεπτέμβριος 5, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Ρε παιδια, ισως να εχω καταλαβει κατι λαθος, αλλα μιλαει για ανακτηση δεδομενων απο το σκληρο δισκο του επιτραπεζιου, οχι απο μεσο εγγραφης. Κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Σεπτέμβριος 5, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 ωχ ναι ρε τώρα που το λές, γράφει ότι "Νομιζα οτι το ειχα γραψει σε δισκακι αλλα δεν το ειχα." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm640 Σεπτέμβριος 6, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Nαι αυτο εννοουσα οτι εσβησα απο σκληρο και οχι απο dvd. Παντως εχετε δικιο. Δεν αξιζει να ασχοληθουμε με το fame story αλλα ειπα μηπως γινεται και γλυτωσω κανα μελλοντικο λαθος με κατι που αξιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.