Jump to content

Αντιγραφή από DVD+RW

pas2007

Recommended Posts

Έχω DVD-recorder για TV και όποτε κάνω εγγραφή σε DVD+RW μετά δεν μπορεί το PC να την αντιγράψει επειδή βγάζει σφάλμα. Όταν όμως η εγγραφή έχει γίνει σε DVD+R τότε το PC την μεταφέρει κανονικά στο σκληρό.

Το έχω δοκιμάσει αυτό και με άλλα DVD+RW αλλά γίνεται το ίδιο, που οφείλεται αυτό?

Βασικά δεν με ενοχλεί και τόσο αλλά θα προτειμούσα να μην πετάω κάθε φορά το αρχικά δισκάκι, επειδή κόβω σκηνές που δεν θέλω και μετά πρέπει να μεταφερθεί σε άλλο δισκάκι. Δοκίμασα και με video converters όπως το AVS video converter, το flash ripper αλλά με τα DVD+RW γίνεται το ίδιο και πετάει το ίδιο σφάλμα.

Αν γνωρίζετε οτιδήποτε θα με βοηθούσε.

Ευχαριστώ.

Η εγγραφη κατα κανονα σε RW μεσα ειναι συνηθως αρκετα χαμηλοτερης ποιοτητας, λογω της φυσεως του συγκεκριμενου μεσου.

Δοκιμασε με Verbatim RW media, ειναι η μονη περιπτωση που ισως δουλεψει για σενα - και παλι μετα απο ενα πεπερασμενο αριθμο εγγραφων ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα αντιμετωπισεις το ιδιο προβλημα.

Δοκιμαζε επισης να κανεις αναγνωση το RW μεσο σε περισσοτερα απο 1 drives.

Ok τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω. Θα δοκιμάσω και με Verbaτim αλλά πάλι θα γίνει το ίδιο.

Τα επιτραπέζια DVD recorders δέχονται αναβάθμιση στο firmware? Το site της LG δεν έχει κάτι τέτοιο αλλά θα κάνω ένα search στην Google.

Εσείς ξέρετε κανένα site που να έχει firmware για το LG DVD-R DR7400?

Ευχαριστώ.

Δεν είναι θέμα φυσικού αλλά λογικού format.

Σε +RW format - έχω την εντύπωση - ότι τα consumer DVD recorders κατά κάποιο τρόπο δεν κλείνουν το session ώστε να επιτρέπεται το editing.

Σε +R λόγω της μη επανεγραψιμότητας του μέσου, είναι αναγκασμένα να το κλείσουν.

Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει στο μενού σχετική επιλογή ώστε να κλείνει το session ακόμα και σε +RW media.

Τα περί "αναξιοπιστίας" των +RW μέσων, θα τα αφήσω απλά ασχολίαστα διότι είναι ανάξια λόγου.

Ρε Want εισαι απιστευτος πραγματικα :)

Δεν τονισα το "+" αλλα το RW, αφορα και στα 2 φορματ φυσικα.

Mastora δοκιμασε ειτε Verbatim media με MID "MKM A02" ειτε media με MID RICOHJPNW11, ερχονται απο οσο γνωριζω ως Fujifilm.

Οσον αφορα στην αναβαθμιση firmware για τα επιτραπεζια, ναι απο οσο γνωριζω στα περισσοτερα μοντελα ειναι εφικτη. Ισως καποιος με το ιδιο μοντελο μπορει να σε βοηθησει, νομιζω οτι ο Greek εχει καποιο παρομοιο.

Οκ ευχαριστώ.

Θα το κοιτάξω και αυτό.

Αυτά τα DVD πρώτη φορά τα βλέπω. Λέτε να ψάξω στο Πλαίσιο ή στα μαγαζάκια της Ομόνοιας για αυτά επειδή εκεί πουλάνε τις περισσότερες μάρκες. Έκανα ένα search πριν στο e-shop και βρήκα αυτά.http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.VER00580

Θα κάνουν καλύτερη δουλειά από τα άλλα? Όπως και να χει θα το ψάξω και άλλο από αύριο.

Ευχαριστώ για όλα.

Υεp ok ειναι - φυσικα δεν ειναι 16χ οπως αναφερεται αλλα 4χ. Ειναι σιγουρα καλυτερα απο καποια CMC media που θα βρεις δεξια αριστερα - 1000 εγγραφες μπορει να μην αντεξουν αλλα σιγουρα περισσοτερες απο αλλα.

Αυτα που εχω εγω πρεπει να εχουν χρησιμοποιηθει τουλαχιστον 100 φορες ως τωρα χωρις προβλημα ακομα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.