Jump to content

περίεργο πρόβλημα με DFI EXPERT

Dr. Gonzo1442169129

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημέρα παιδιά.

πρίν 2 μέρες πήρα από το πλαίσο μια DFI nF4 SLI-DR EXPERT για να αντικαταστήσω την Ultra-D μου.

ενώ τις πρώτες 2-3 φορές, post-αρε κανονικά, έμπαινε XP, επαιζε παιχνίδια τις τελευταίες ώρες (μέρες) κάνει το εξής

με το που πατάω το power-on, αρχίζει να εκκινεί (τα δίνουν οι ανεμιστήρες, ανέβουν τα 4 LED, ξεκινούν οι δίσκοι), μετά από 3 δευτερόλεπτα το μηχάνημα σβήνει.

ξανά πατάω Power-on εγώ, ξανά μετά από 3-4 δευτερόλεπτα σβήνει.

μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να το κάνει 12 φορές πριν ξεκινήσει κανονικά.

εβγαλα το Hardcano 13 μήπως τραβούσε extra ρεύμα.

έβγαλα όλα τα front panel connectors

εβγαλα όλους τους ανεμιστήρες (πλην CPU αλλα τον δοκίμασα και με 3Pin-to-molex)

δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. μια φορά έκλεισα από πίσω το τροφοδοτικο (απο το διακόπτη του) κι άνοιξε με τη μία

να φταίει το τροφοδοτικό? είναι το Tagan 580 Easy-Con

Να φταίει η μητρική? (με την ultra-d δεν είχα ποτέ τπτ τέτοιο

Tο έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα. Κατόπιν συμβουλών έμαθα πως οφείλεται στο bios, οπότε ανέμενε καινούργιο.

Παιδες κάντε μια παληκαριά...Μαζί με τους drivers του Νf4 sli κάνει εγκατάσταση και το Firewall της nvidia,όπως και κάτι σαν "network management".Πηγαίνετε add or remove programs και κάντε το απεγκατάσταση.Ως δια μαγείας τα restart σε ανύποπτο χρόνο και οι πλέ οθόνες θα εξαφανιστούν.Τουλάχιστουν σε εμένα δούλεψε.Ελπίζω και σε εσάς

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.