Dr. Gonzo1442169129 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2006 καλημέρα παιδιά.πρίν 2 μέρες πήρα από το πλαίσο μια DFI nF4 SLI-DR EXPERT για να αντικαταστήσω την Ultra-D μου.ενώ τις πρώτες 2-3 φορές, post-αρε κανονικά, έμπαινε XP, επαιζε παιχνίδια τις τελευταίες ώρες (μέρες) κάνει το εξήςμε το που πατάω το power-on, αρχίζει να εκκινεί (τα δίνουν οι ανεμιστήρες, ανέβουν τα 4 LED, ξεκινούν οι δίσκοι), μετά από 3 δευτερόλεπτα το μηχάνημα σβήνει.ξανά πατάω Power-on εγώ, ξανά μετά από 3-4 δευτερόλεπτα σβήνει.μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να το κάνει 12 φορές πριν ξεκινήσει κανονικά.εβγαλα το Hardcano 13 μήπως τραβούσε extra ρεύμα.έβγαλα όλα τα front panel connectorsεβγαλα όλους τους ανεμιστήρες (πλην CPU αλλα τον δοκίμασα και με 3Pin-to-molex)δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. μια φορά έκλεισα από πίσω το τροφοδοτικο (απο το διακόπτη του) κι άνοιξε με τη μίανα φταίει το τροφοδοτικό? είναι το Tagan 580 Easy-ConΝα φταίει η μητρική? (με την ultra-d δεν είχα ποτέ τπτ τέτοιο
Nognir Σεπτέμβριος 4, 2006 #2 Σεπτέμβριος 4, 2006 Tο έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα. Κατόπιν συμβουλών έμαθα πως οφείλεται στο bios, οπότε ανέμενε καινούργιο.
DevilCry Σεπτέμβριος 5, 2006 #3 Σεπτέμβριος 5, 2006 Παιδες κάντε μια παληκαριά...Μαζί με τους drivers του Νf4 sli κάνει εγκατάσταση και το Firewall της nvidia,όπως και κάτι σαν "network management".Πηγαίνετε add or remove programs και κάντε το απεγκατάσταση.Ως δια μαγείας τα restart σε ανύποπτο χρόνο και οι πλέ οθόνες θα εξαφανιστούν.Τουλάχιστουν σε εμένα δούλεψε.Ελπίζω και σε εσάς
Dr. Gonzo1442169129 Σεπτέμβριος 5, 2006 Author #4 Σεπτέμβριος 5, 2006 DevilCry, το πρόβλημα είναι τελικά pre-post κι όχι μέσα σε XP.αν μπω windows, ολα Ok.χτες είχα σκάσει, έβαλα όλο το βράδυ loop S&M και τα έβγαλε κυριλέ στα 255x11.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.