Jump to content

Αναβαθμιση προ των πυλων.

cabrinha

Recommended Posts

Εφτασε πλεον η ωρα να αναβαθμισω τον υπολογιστη μου. Και επειδη ειμαι λιγο μπερδεμενος θα ηθελα μερικες γνωμες.

Αυτη τη στιγμη εχω ενα sempron 3000+ socket A, ddr400 2*512mb και nvidia 6800gt agp. Eπομενως τα πραγματα ειναι λιγο δυσκολα απο οικονομικης αποψης για full αναβαθμιση.

Ετσι εχω στο μυαλο το παρακατω σχεδιο.

Για μητρικη βρηκα αυτην η οποια θα παει πακετο με εναν Ε6600.

Μνημες θα κρατησω αυτες που εχω οπως και καρτα γραφικων. Ετσι μελλοντικα θα μεταβω σε pci-x καρτα γραφικων και μνημες ddr2.

Βλεπω λοιπον οτι σε καμμια περιπτωση δεν θα εχω προβλημα με τα παιχνιδια (ακομα με καλυπτει η υπαρχουσα καρτα) και αντιθετα θα υπαρξει βελτιωση σε αλλα προγραμματα λογω επεξεργαστη.

Περιμενω σχολια σας ετσι ωστε να καταληξω σε μια τελικη αποφαση. Υπαρχει καποια περιπτωση ασυμβατοτητας των kingston value ddr400 και της αsus v9999 με αυτα που σκεφτομαι να παρω?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Ναι αλλα γινεται με σκοπο απλης και ευκολης μεταβασης. Πριν τα Χριστουγεννα θα εχουν μπει και 2 gb μνημες ddr667 και με την εισοδο των vga με directx 10 να τσιμπησω μια απο αυτες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.