manolis1442169134 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2006 Τελευταία έχω ένα πρόβλημα με το volume control των εν λόγω ηχείων. Πρέπει να το πατήσω κάθετα για να παίξει και πολλές φορές ενώ είναι ανοιχτά χαμηλώνει η ένταση και πρέπει να το ξαναπιέσω για να επανέλθει ο ήχος. Μπορώ λέτε να το ανοίξω μήπως και έχει χαλαρώσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Γιατί δεν στέλνεις ένα Mail στην creative να σου πεί?Το πιθανότερο είναι να στο αλλάξουν αν έχει εγγύηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Σεπτέμβριος 4, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 έχω στείλε 6 αλλά μου λένε κάθε φορά να τους πω σειριακούς και τέτοια και μετά μου τα μασάνε. Δεν μπορώ να πάρω ένα καινούργιο τέτοιο ή να το φτιάξω ? Βασικά το ξεβίδωσα απο πίσω αλλά δεν ανοίγει και δεν το πολυζορίζω γιατί μπορεί να σπάσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaf Σεπτέμβριος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 manolis, αν βρείς τι γίνεται κ πως φτιάχνεται στείλε μ κ μενα ενα πμ γιατι έχω <σχεδόν> το ίδιο πρόβλημα με τα Τ7900. Εμένα παίζουν κανονικά αλλά όποτε θυμούνται αρχίζει να αυξομειώνεται η ένταση (κυρίως όταν το έχω δυνατά και ακούω το Angel of death από slayer... ΕΛΕΟΣ :Ρ σε άλλα το κάνει πιο σπάνια). Πιέζοντάς το προς τα μέσα σταματάει η αυξομείωση κ σταθεροποιείται. To πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά απο μια ελεύθερη πτώση του control από το κρεβάτι (ξέρω δλδ από τι προήλθε κ είμαι σίγουρος πως η creative δε μπορεί να κάνει τίποτε γι'αυτό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Σεπτέμβριος 4, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Σίγουρα θα σου το πώ. Μόλις έστειλα άλλο ένα e mail και περιμένω απάντηση. Αν όχι θα το ανοίξω και ότι γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 4, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Κάποια κόλληση δεν έχει πιάσει σωστά ή απλά το καλώδιο πάει να κοπεί, αν κατανόησα το πρόβλημα που περιγράφετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Σεπτέμβριος 4, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Κάποια κόλληση δεν έχει πιάσει σωστά ή απλά το καλώδιο πάει να κοπεί, αν κατανόησα το πρόβλημα που περιγράφετε.Το καλώδιο δεν νομίζω να φταίει γιατί δεν το έχω κουνήσει απο τότε που το πήρα ούτε και τυλίξει ποτέ και επίσης δεν φτιάχνει κουνόντας το. Τώρα για κόλληση άν εννοείς το στρογγυλό που αυξομειώνει την ένταση αυτό πιστεύω ότι φταίει και εγώ. Δεν μπορώ όμως να το ανοίξω όπως είπα και παραπάνω γιατί ενώ βγάζω τις βίδες δεν ξεκουμπώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Σεπτέμβριος 4, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Για το τελευταίο που είπες πως βγάζεις τις βίδες και δεν ξεκουμπώνει παίζουν τα παρακάτω:1) υπάρχει κάποια κρυφή βίδα χωμένη και σου ξέφυγε, οπότε ψάξε λίγο καλύτερα2) μπορεί να πιάνει και με πλαστικά κλιπς, οπότε με ένα λεπτό μαχαίρι θα το ανοίξεις σαν "κοχύλι"3)είναι κολλημένο-πριτσιναρισμένο (δεν το νομίζω πάντως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Σεπτέμβριος 4, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 2) μπορεί να πιάνει και με πλαστικά κλιπς, οπότε με ένα λεπτό μαχαίρι θα το ανοίξεις σαν "κοχύλι"3)είναι κολλημένο-πριτσιναρισμένο (δεν το νομίζω πάντως)Αυτά τα 2 πιστεύω αλλά αν ισχύει το 3 έσπασε ..... Προσπάθησα και με μαχαίρι και με μικρό κατσαβίδι αλλά με την λίγη δύναμη που έβαλα δεν άνοιξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Σεπτέμβριος 4, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 (κυρίως όταν το έχω δυνατά και ακούω το Angel of death από slayer... ΕΛΕΟΣ :Ρ Να η αιτία:020: Το ίδιο πρόβλημα εχουν και τα ξαδεφια μου που εχουν τα 5.1 της creative (απο ενα σετ ο καθενας). Οταν βαζουν καποια δυνατα κομματια αρχιζουν και κανουν κολπα τα ηχεια. Τελικα πολυ μούφα το χειριστηριο της creative και ειναι και ενσυρματο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Σεπτέμβριος 4, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Moύφα δεν λές τίποτα και τα ξαδέρφια μου που έχουν creative και τα παλιά μου τα creative τα ίδια μουφο-χειριστήρια είχαν. Logitech μαγκες απο εδώ και πέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaf Σεπτέμβριος 5, 2006 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Logitech μαγκες απο εδώ και πέρα.Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα που έλεγαν κάποιοι... :/manolis, μολις τώρα το ξανάκανε αυτο με τις αυξομειώσεις κ είπα να δώσω αναφορά (κ πάλι). Αν συνεχιστεί σε τραγικό βαθμό θα δοκιμάσω το ανοίξω κ γω αν κ δε νομίζω να ανοίγει. Κ να ανοίξει δλδ σιγά μην φτίαξει τιποτα. Εδώ ακούμε πως η πλειοψηφία (μην πω όλοι) που έχουν το ίδιο/παρόμοιο χειριστήριο έχουν το ίδιο/παρόμοιο πρόβλημα, λες να βρούμε λύση?:115: Μια είναι η λύση... Logitech :104: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Σεπτέμβριος 5, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Δεν ξέρω αν θα βρούμε αλλά αλλιώς δεν σταματάω. Ή θα λυθεί ή που θα πάρω logitech! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Σεπτέμβριος 5, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Διαβάζω στο forum της Creative και βρίσκω το εξής απο κάποιον με το ίδιο πρόβλημα και μάταιες προσπάθειες επικοινωνίας Creative, thank you for nothing. My new speaker system will not be CREATIVE. Obviously, I will not recommend CREATIVE products to anybody. Και καλύτερα μην αριθμήσω πόσα posts βλέπω για το ίδιο πρόβλημα. Αχ ρε εταιρία όχι ψέμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Σεπτέμβριος 7, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Το άνοιξα τελικά το καπάκι του volume control (Βέβαια εγώ έσπασα το 1 απο τα 3 πάσσα του)Για να μην την πατήσετε και εσείς σαν και εμένα παραθέτω τις φωτογραφίες της λύσης επιτέλους. Αυτό είναι το εσωτερικό του Αυτό είναι το πίσω μέρος Και αυτό το φις Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Σεπτέμβριος 7, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Δείτε αυτό και αυτό Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Creative που δεν μου απάντησε και έδειξε πλήρη αδιαφορία για το πρόβλημα μου:038: :109: :005: :110: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.