Jump to content

Πρόβλημα με Creative T6060

manolis1442169134

Recommended Posts

Τελευταία έχω ένα πρόβλημα με το volume control των εν λόγω ηχείων. Πρέπει να το πατήσω κάθετα για να παίξει και πολλές φορές ενώ είναι ανοιχτά χαμηλώνει η ένταση και πρέπει να το ξαναπιέσω για να επανέλθει ο ήχος.

Μπορώ λέτε να το ανοίξω μήπως και έχει χαλαρώσει?

attachment.php?attachmentid=12563&stc=1&d=1157368589

post-3528-1442174457,6946_thumb.jpg

έχω στείλε 6 αλλά μου λένε κάθε φορά να τους πω σειριακούς και τέτοια και μετά μου τα μασάνε. Δεν μπορώ να πάρω ένα καινούργιο τέτοιο ή να το φτιάξω ? Βασικά το ξεβίδωσα απο πίσω αλλά δεν ανοίγει και δεν το πολυζορίζω γιατί μπορεί να σπάσει..

manolis, αν βρείς τι γίνεται κ πως φτιάχνεται στείλε μ κ μενα ενα πμ γιατι έχω <σχεδόν> το ίδιο πρόβλημα με τα Τ7900. Εμένα παίζουν κανονικά αλλά όποτε θυμούνται αρχίζει να αυξομειώνεται η ένταση (κυρίως όταν το έχω δυνατά και ακούω το Angel of death από slayer... ΕΛΕΟΣ :Ρ σε άλλα το κάνει πιο σπάνια). Πιέζοντάς το προς τα μέσα σταματάει η αυξομείωση κ σταθεροποιείται. To πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά απο μια ελεύθερη πτώση του control από το κρεβάτι (ξέρω δλδ από τι προήλθε κ είμαι σίγουρος πως η creative δε μπορεί να κάνει τίποτε γι'αυτό)

Κάποια κόλληση δεν έχει πιάσει σωστά ή απλά το καλώδιο πάει να κοπεί, αν κατανόησα το πρόβλημα που περιγράφετε.

Το καλώδιο δεν νομίζω να φταίει γιατί δεν το έχω κουνήσει απο τότε που το πήρα ούτε και τυλίξει ποτέ και επίσης δεν φτιάχνει κουνόντας το. Τώρα για κόλληση άν εννοείς το στρογγυλό που αυξομειώνει την ένταση αυτό πιστεύω ότι φταίει και εγώ. Δεν μπορώ όμως να το ανοίξω όπως είπα και παραπάνω γιατί ενώ βγάζω τις βίδες δεν ξεκουμπώνει.

Για το τελευταίο που είπες πως βγάζεις τις βίδες και δεν ξεκουμπώνει παίζουν τα παρακάτω:

1) υπάρχει κάποια κρυφή βίδα χωμένη και σου ξέφυγε, οπότε ψάξε λίγο καλύτερα

2) μπορεί να πιάνει και με πλαστικά κλιπς, οπότε με ένα λεπτό μαχαίρι θα το ανοίξεις σαν "κοχύλι"

3)είναι κολλημένο-πριτσιναρισμένο (δεν το νομίζω πάντως)

2) μπορεί να πιάνει και με πλαστικά κλιπς, οπότε με ένα λεπτό μαχαίρι θα το ανοίξεις σαν "κοχύλι"

3)είναι κολλημένο-πριτσιναρισμένο (δεν το νομίζω πάντως)

Αυτά τα 2 πιστεύω αλλά αν ισχύει το 3 έσπασε ..... Προσπάθησα και με μαχαίρι και με μικρό κατσαβίδι αλλά με την λίγη δύναμη που έβαλα δεν άνοιξε

(κυρίως όταν το έχω δυνατά και ακούω το Angel of death από slayer... ΕΛΕΟΣ :Ρ

Να η αιτία:020:

Το ίδιο πρόβλημα εχουν και τα ξαδεφια μου που εχουν τα 5.1 της creative (απο ενα σετ ο καθενας). Οταν βαζουν καποια δυνατα κομματια αρχιζουν και κανουν κολπα τα ηχεια. Τελικα πολυ μούφα το χειριστηριο της creative και ειναι και ενσυρματο.

Logitech μαγκες απο εδώ και πέρα.

Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα που έλεγαν κάποιοι... :/

manolis, μολις τώρα το ξανάκανε αυτο με τις αυξομειώσεις κ είπα να δώσω αναφορά (κ πάλι). Αν συνεχιστεί σε τραγικό βαθμό θα δοκιμάσω το ανοίξω κ γω αν κ δε νομίζω να ανοίγει. Κ να ανοίξει δλδ σιγά μην φτίαξει τιποτα. Εδώ ακούμε πως η πλειοψηφία (μην πω όλοι) που έχουν το ίδιο/παρόμοιο χειριστήριο έχουν το ίδιο/παρόμοιο πρόβλημα, λες να βρούμε λύση?

:115: Μια είναι η λύση... Logitech :104:

Διαβάζω στο forum της Creative και βρίσκω το εξής απο κάποιον με το ίδιο πρόβλημα και μάταιες προσπάθειες επικοινωνίας

Creative, thank you for nothing. My new speaker system will not be CREATIVE. Obviously, I will not recommend CREATIVE products to anybody.

Και καλύτερα μην αριθμήσω πόσα posts βλέπω για το ίδιο πρόβλημα. Αχ ρε εταιρία όχι ψέμματα.

Το άνοιξα τελικά το καπάκι του volume control (Βέβαια εγώ έσπασα το 1 απο τα 3 πάσσα του)Για να μην την πατήσετε και εσείς σαν και εμένα παραθέτω τις φωτογραφίες της λύσης επιτέλους.

Αυτό είναι το εσωτερικό του

attachment.php?attachmentid=12602&stc=1&d=1157639603

Αυτό είναι το πίσω μέρος

attachment.php?attachmentid=12605&stc=1&d=1157639511

Και αυτό το φις

attachment.php?attachmentid=12604&stc=1&d=1157639603

post-3528-1442174458,5152_thumb.jpg

post-3528-1442174458,6004_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.