parginos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2006 καλημέρα, έκανα εγκατάσταση windows χρ ελληνικά, όχι πρώτη φορα. όλα καλά μπήκαν όλοι οι drivers με τις "επανακινισεις" δεν είχα πρόβλημα. μόλις έκανα shut down και πήγα να ανοίξω πάλι, μου βγάζει ένα μήνυμα disk boot failure. έκανα αλλαγή στα boot devices αλλα πάλι τα ίδια, μόλις βάζο το cd τον windows ξεκινάει κανονικά. τι να φταίει??? ευχαριστω
deadlock7 Σεπτέμβριος 4, 2006 #2 Σεπτέμβριος 4, 2006 Έχεις 2 σκληρούς όπως βλέπω στην υπογραφή σου?Έκανες raid?Έχεις Partitions?
parginos Σεπτέμβριος 4, 2006 Author #3 Σεπτέμβριος 4, 2006 όχι δεν είναι γι αυτό το σύστημα. έναν σκληρό έχω, χωρίς partition
deadlock7 Σεπτέμβριος 4, 2006 #4 Σεπτέμβριος 4, 2006 Ίσως ακουστεί χαζό,αλλά δοκίμασε ν'αλλάξεις καλώδιο(ide,sata) μήπως έχει χαλάσει.Επίσης τοποθέτησε τον σκληρό σε άλλες θύρες.Αν αποσυνδέσεις τα cd/dvd-rom δουλεύει?
parginos Σεπτέμβριος 4, 2006 Author #5 Σεπτέμβριος 4, 2006 θα το δοκιμάσω φιλε μου το καλώδιο. όχι ούτε χωρίς τα cd δουλεύει. πρώτη φορα το συναντάω αυτό το πρόβλημα
Theo.gr Σεπτέμβριος 4, 2006 #6 Σεπτέμβριος 4, 2006 Μήπως δεν έχεις κάνει τις σωστές ρυθμίσεις για να bootάρει από τον δίσκο?
KostasThLB Σεπτέμβριος 4, 2006 #7 Σεπτέμβριος 4, 2006 Από recovery console την βλέπει την εγκατάσταση;Να κάνεις ένα fixmbr. Εγώ έτσι το είχα λύσει παλιότερα παρόμοιο πρόβλημα.ΥΓμόλις βάζω το cd των windows ξεκινάει κανονικάΠοιός ξεκινάει; Το λειτουργικό από το σκληρό ή η διαδικασία εγκατάστασης λειτουργικού από το cd;
parginos Σεπτέμβριος 4, 2006 Author #8 Σεπτέμβριος 4, 2006 μόλις βάλω το cd τον windows ξεκινάει κανονικά και μπαίνει στα windows.τα boot devices τα έχω κοιτάξει πάνω από 10 φορες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.