Shidokanjohn Ιανουάριος 29, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 3,3 για καθε μερα παιζω και εγω .No problemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Ιανουάριος 29, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 15:55] Ακριβώς! Είναι θέμα bios και όχι memory controller. Το DFI παίζει τέλεια με όλες τις μνήμες σε αντίθεση με άλλα boards. Winchester δεν μπορώ να βάλω γιατί δεν έχει βγεί 754 Winchester. Και για τις τεράστιες αλλαγές που είδε απο Winchester σε Newcastle μπορεί να σου μιλήσει ο .38-.45 Το BIOS φταίει όταν ο memory controller είναι μέσα στο chipset. !!!!! Mπορείς να βελτιώσεις επιδόσεις μνημών στα συγκεκριμένα motherboards μέσω του BIOS αλλά δεν φτιάχνουν ασυμβατότητες με άλλες. Δεν χρειάζεται να μου μιλήσει κανένας, έχω CPU και απο τους 2 πυρήνες εδώ. Και δεν μιλάω για 754 socket. Το DFI nF4-Ultra D ενημερωτικά δεν δουλεύει σωστά παρά μόνο με TCCD επίσης, από αυτές που έχουν δοκιμάσει πάνω του. Kαι δεν βγήκε στην πώληση ακόμα γιατί ούτε οι μισές TCCD δούλεψαν σωστά. Ούτε οι Kingston ούτε OCZ LE δούλευαν σωστά, και οι 2 με BH-5. Ούτε καν τα TCC5. Προσπαθούν να βελτιώσουν την συμβατότητα πριν το ρίξουν στην αγορά. Αχ και θα'χα ένα υπέροχο sample.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 29, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Grace Το BIOS φταίει όταν ο memory controller είναι μέσα στο chipset. !!!!! Mπορείς να βελτιώσεις επιδόσεις μνημών στα συγκεκριμένα motherboards μέσω του BIOS αλλά δεν φτιάχνουν ασυμβατότητες με άλλες. Δεν χρειάζεται να μου μιλήσει κανένας, έχω CPU και απο τους 2 πυρήνες εδώ. Και δεν μιλάω για 754 socket. Το DFI nF4-Ultra D ενημερωτικά δεν δουλεύει σωστά παρά μόνο με TCCD επίσης, από αυτές που έχουν δοκιμάσει πάνω του. Kαι δεν βγήκε στην πώληση ακόμα γιατί ούτε οι μισές TCCD δούλεψαν σωστά. Ούτε οι Kingston ούτε OCZ LE δούλευαν σωστά, και οι 2 με BH-5. Ούτε καν τα TCC5. Προσπαθούν να βελτιώσουν την συμβατότητα πριν το ρίξουν στην αγορά. Αχ και θα'χα ένα υπέροχο sample.... εχεις καποια συγκεκριμενη πηγη για ολα αυτα που λες? επειδη ακουω θετικοτατα σχολια για το board εξω που το εχουν δοκιμασει τουλαχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 29, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Ειλικρινα esdee το τι λενε οι εξω μην το πολυμετρας.Δες το σαν ενδειξη αλλα οχι αποδειξη.Τα ιδια λεγανε και για το Νεο 2 και ειδαμε τα χαιρια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 29, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis Ειλικρινα esdee το τι λενε οι εξω μην το πολυμετρας.Δες το σαν ενδειξη αλλα οχι αποδειξη.Τα ιδια λεγανε και για το Νεο 2 και ειδαμε τα χαιρια του. vag το ξερω αλλα δεν εγινε το ιδιο και με τα DFI. με τα MSI υπηρχε και η αρνητικη πλευρα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 29, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 grace κανεις λαθος. ακομα και ετσι οπως ειναι ο a64 το bios παιζει το ρολο του. εχω δοκιμασει 6 dimmακια bh ολα παιζουν αψογα σρο dfi. οι ιδιες μνημες πηγαν στην abit πανω απο 210 δεν ειδα στα win ενω στο memtest ολα φενοντουσαν καλα. και οι δυο newcastle ο ενας βεβεα 754 ο αλλος 939. ειναι καθαρα θεμα bios αν και ποσο θα παιξουν οι μνημες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Ιανουάριος 29, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 16:48] εχεις καποια συγκεκριμενη πηγη για ολα αυτα που λες? επειδη ακουω θετικοτατα σχολια για το board εξω που το εχουν δοκιμασει τουλαχιστον Aφού δεν κυκλοφόρησε καλά καλά, ποιός το δοκίμασε; Ήταν να πάρω ένα από τα πρώτα samples, και τελικά ΟΤΑΝ βγει θα το πάρει ο WxChaser. Από πηγή, τα e-mails με το τεχνικό τμήμα της DFI είναι αρκετά καλά. grace κανεις λαθος. ακομα και ετσι οπως ειναι ο a64 το bios παιζει το ρολο του. εχω δοκιμασει 6 dimmακια bh ολα παιζουν αψογα σρο dfi. οι ιδιες μνημες πηγαν στην abit πανω απο 210 δεν ειδα στα win ενω στο memtest ολα φενοντουσαν καλα. και οι δυο newcastle ο ενας βεβεα 754 ο αλλος 939. ειναι καθαρα θεμα bios αν και ποσο θα παιξουν οι μνημες Και εγώ θα το ήθελα να κάνω λάθος γιατί και εγώ θέλω να βάλω τα BH-5 μου να χαρώ μνήμες κάποια στιγμή, αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω... Από την στιγμή που ο memory controller είναι ενσωματωμένος στον CPU και ελέγχεται από τον ίδιο, δεν είναι επηρρεάσιμο σε μεγάλο βαθμό από το BIOS. Επίσης ασυμβατότητα δεν μπορεί να διορθωθεί. Στην καλύτερη περίπτωση βελτιώνουν λίγο το overclock τους, όπως κάνουν με τα BETA BIOS στο MSI. Δεν έχει καμία δουλειά το BIOS με τον memory controller, ούτε αν είχε όταν αλλάζαμε cores θα υπήρχαν διαφορές, μικρές μεγάλες. ...και εμένα έπαιζαν στο Asus K8N, στο DFI nF3, στο K8N....με τον Winchester τον άτιμο γιατί δεν περνάνε τα 235MHz ότι και κάνω..... ΑΧ!! :boxed: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Ιανουάριος 30, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Grace Aφού δεν κυκλοφόρησε καλά καλά, ποιός το δοκίμασε;Ήταν να πάρω ένα από τα πρώτα samples, και τελικά ΟΤΑΝ βγει θα το πάρει ο WxChaser. Από πηγή, τα e-mails με το τεχνικό τμήμα της DFI είναι αρκετά καλά. Ειναι προτοσελιδο νεο στο xtremesystems και ειναι ενας απο τους πολους χρηστες που το δωκιμασαν http://www.xtremesystems.org/Επισης εδω ειναι και το σχετικο thread του bigtoe με διαφορες μνημες.http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=50421 Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 30, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 grace δυστηχως δεν ξερω λεπτομεριες σχεδιαστικες των A64 + board, αλλα οτι λεω φαινετε απο παρατηρησεις πειραματικες. δηλ. στο ταδε board οι μνημες πανε χαλια ενω στο ταδε πετανε!τι δουλεια κανεις αν επιτρεπετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Ιανουάριος 30, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Sisman [Σήμερα, στις 05:23] Ειναι προτοσελιδο νεο στο xtremesystems και ειναι ενας απο τους πολους χρηστες που το δωκιμασαν http://www.xtremesystems.org/Επισης εδω ειναι και το σχετικο thread του bigtoe με διαφορες μνημες.http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=50421 Το έχω δει αυτό το thread....από την στιγμή που η DFI μόλις πριν 4 ημέρες μου έστειλε e-mail λέγοντας μου ότι θα καθυστερήσει η παραγωγή τους για θέματα ασυμβατότητας, δεν με πείθει ότι είναι τόσο καλό όσο θέλουν να το βγάλουν, τουλάχιστον όχι ακόμα. Γιατί θα κυκλοφορούσε! Και Final revision δεν είναι που γράφει και ο Bigtoe, γιατί αν ήταν θα κυκλοφορούσε στα καταστήματα και θα αρχίσει η παροχή του σε αυτά από αυτή την εβδομάδα, ΑΝ....Επίσης, για να μην ξεχαστώ, ο BigToe δεν είναι απλό μέλος. Είναι στέλεχος της OCZ. Μόνο μνήμες OCZ έβαλε επάνω στην συγκεκριμένη μητρική και όλες αυτές είναι πολύ καλοσχεδιασμένες μνήμες, με brainpower PCBs και αρκετά ακριβές!grace δυστηχως δεν ξερω λεπτομεριες σχεδιαστικες των A64 + board, αλλα οτι λεω φαινετε απο παρατηρησεις πειραματικες. δηλ. στο ταδε board οι μνημες πανε χαλια ενω στο ταδε πετανε!τι δουλεια κανεις αν επιτρεπετε?Ναι, διαφορές υπάρχουν μεγάλες μεταξύ των motherboard. Είναι θέμα αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού επικοινωνίας του chipset με τον CPU, κυρίως.Είμαι στο τμήμα δημοσίων σχέσεων μίας εταιρίας, και όταν έχω χρόνο σαν hobby γράφω reviews, κάνω πολλής λογής mods, καταστρέφω διάφορα ηλεκτρονικά....τα συνηθισμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 30, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Graceόταν έχω χρόνο σαν hobby γράφω reviews, κάνω πολλής λογής mods, καταστρέφω διάφορα ηλεκτρονικά....τα συνηθισμένα. Τα συνηθισμένα δηλαδη για μια κοπέλλα:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιανουάριος 30, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 ...δεν μπορώ να φανταστώ γυναίκα να ασχολείται με hardware..... :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Ιανουάριος 30, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από nobig [Σήμερα, στις 10:50] Τα συνηθισμένα δηλαδη για μια κοπέλλα :daisy: Απλά ξεχωρίζω διακριτικά. Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 11:08] ...δεν μπορώ να φανταστώ γυναίκα να ασχολείται με hardware..... :blink: Που να πετύχαινες εμένα δηλαδή που extreme με ανεβάζουν και extreme με κατεβάζουν. Θα κλεινόσουν σε μοναστήρι! ...πράγμα διόλου κακό αφού και οι μοναχοί λίγοι είναι πλέον. :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 30, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Οσα λες για τον ondie mem controller των Α64 στην θεωρια ειναι σωστα, αλλα απο την στιγμη που υπαρχουν τοσες διαφορες στην συμβατοτητα μνημων απο μητρικη σε μητρικη (τουλαχιστον σε socket 754 - και μην πεις αλλο το 754 και εκει ondie ειναι) δεν μπορεις να πεις οτι η μητρικη δεν παιζει ρολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Ιανουάριος 30, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 13:35] Οσα λες για τον ondie mem controller των Α64 στην θεωρια ειναι σωστα, αλλα απο την στιγμη που υπαρχουν τοσες διαφορες στην συμβατοτητα μνημων απο μητρικη σε μητρικη (τουλαχιστον σε socket 754 - και μην πεις αλλο το 754 και εκει ondie ειναι) δεν μπορεις να πεις οτι η μητρικη δεν παιζει ρολο. Εγώ τουλάχιστον είπα:Ναι, διαφορές υπάρχουν μεγάλες μεταξύ των motherboard. Είναι θέμα αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού επικοινωνίας του chipset με τον CPU, κυρίως.Μάλλον κατάλαβες ότι είπα ότι όλες είναι ίδιες ενώ εγώ λέω ότι τα BIOS της κάθε μίας δεν είναι δυνατόν να βελτιώσουν πολλά. :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιανουάριος 30, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Grace [Σήμερα, στις 11:16] Απλά ξεχωρίζω διακριτικά. Που να πετύχαινες εμένα δηλαδή που extreme με ανεβάζουν και extreme με κατεβάζουν. Θα κλεινόσουν σε μοναστήρι! ...πράγμα διόλου κακό αφού και οι μοναχοί λίγοι είναι πλέον. :OT: .......να φανταστώ ......γυναίκα στο ιατρείο μου που θα μιλάει...... για bh-5 και σφιχτα timinigs...... :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Ιανουάριος 30, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 14:18] .......να φανταστώ ......γυναίκα στο ιατρείο μου που θα μιλάει...... για bh-5 και σφιχτα timinigs...... :jump: Aκόμα εκεί είσαι; Που να σου μιλάει για phase change cooling reviews! Είπαμε, :OT: :OT: :OT: :OT: :OT: :OT: :OT: :OT: :OT: :OT: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 30, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Topic : OCZ ULTRA HIGH PERFORMANCEΤο τι γενος ειναι ο καθε χρηστης δεν με νοιαζει προσωπικα .Το τι κανει η κοπελα ή το αγορι του καθε χρηστη με νοιαζει ακομα λιγοτερο.Εαν εχετε απορειες με το " τι ειναι , τι ασχολειται και τι εχει επιτυχει " ο χρηστης Grace υπαρχουν και τα pm.Σε τελικη google it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 30, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Graceκάνω πολλής λογής mods, καταστρέφω διάφορα ηλεκτρονικά....τα συνηθισμένα. δηλαδη ξερεις οτι το κολητηρι δεν ειναι κατι με το οποιο κανουμε μπουκλες στα μαλλια!?!!? unπιστευταμπλδεν σε κοροιδευω, μπραβο σου!τελoς με τα :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 30, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Grace................ Μάλλον κατάλαβες ότι είπα ότι όλες είναι ίδιες ενώ εγώ λέω ότι τα BIOS της κάθε μίας δεν είναι δυνατόν να βελτιώσουν πολλά. :flower: :flower: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.