Jump to content

ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ QUANTUM

alkis20031442169090

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω στο σπίτι ένα παλιό desktop με Quantum Fireball 13-άρι. Μετά από πολλές διακοπές ρεύματος στην περιοχή από τη ΔΕΗ (μάλλον λόγω κλιματιστικών) κάηκε το τροφοδοτικό και όταν έβαλα καινούριο, δεν μου έβλεπε τον σκληρό δίσκο.

Το έβαλα σε άλλο pc, τίποτα (DISK FAILURE, INSERT SYSTEM DISK)

Ένας φίλος που έχει κάτι προγραμματάκια ανάκτησης αρχείων, μου είπε ότι δεν ακούει να δουλεύει το μοτέρ του δίσκου, και δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Πήρα Πλαίσιο και μου είπαν να το πάω σε εταιρίες ανάκτησης δεδομένων. Πήρα κάνα-δυο εταιρίες (μερικές στο βλέπουν δωρεάν) αλλά οι τιμές τους είναι αστρονομικές (αν τα βρουν τα αρχεία)

Το πρόβλημά μου είναι μερικά αρχεία word+excel από τη δουλειά, καθώς και οι φωτογραφίες όλου του καλοκαιριού που δεν είχα προλάβει να τις κάνω backup.

Έχετε καμιά γνώμη τι να έκανα ή αν παίρνει κάτι άλλο; Ευχαριστώ

Κοιτα αν εχει χαλασει η πλακετα του δισκου αν βρεις αλλη απο ιδιο δισκο την αλλαζει περνεις τα αρχεια και ολα οκ. Αλλα αν οπως λες εχει προβλημα το μοτερ τοτε να κανεις κατι απο μερους σου το βλεπω λιγο δυσκολο προσωπικα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.