Ilias83 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2005 Αυτή τη στιγμή είμαι με ένα AthlonXP 2500+...Έλεγα για μητρική βασικά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θα το κάνω...΄Απ'ότι φαίνεται (με εξαίρεση μια Γραφικών που θα πάρω τώρα) δεν πρόκειτε να αναβαθμήσω τίποτα στα επόμενα 2 χρόνια...Οπότε έλεγα πριν εξαφανιστούν τα Socket A από την αγορά να πάρω ότι καλύτερο υπάρχει. ωστε να κυλήσω όμορφα και ωραία για 2 χρόνια...Θα ήθελα τη βοήθειά σας...(Γλυκοκοιτάω ένα Sempron 3000+ 512Kb Cache με 104) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιανουάριος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Δε ρίχνεις μια ματιά για κανένα Barton στα μεταχειρισμένα; Φτηνοί είναι, καλοί είναι...Προσωπικά τον δικό μου τον πήρα από άλλο μέλος του thelab και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τότε μάλιστα είχαν πρωτοβγεί οι Sempron και το σκεφτόμουν αλλά πολλοί μου έλεγαν καλύτερα Barton... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιανουάριος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Έχω έναν mobile Barton, κοστίζει όσο και ο Sempron που αναφέρεις, δεν ζεστένεται,είναι ξεκλείδωτος, και δουλεύει 10χ200 χαλαρά με 1.55Vcore. Δεν έχω πέσει σε καλό κομάτι και τον τρέχω 13χ200. Αμφιβάλω αν θα βγει καλύτερος Socket A απο τον συγκεκριμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιανουάριος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 :worship: Συμφωνώ Mobile καλύτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιανουάριος 29, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Δε ρίχνεις μια ματιά για κανένα Barton στα μεταχειρισμένα; Φτηνοί είναι, καλοί είναι...Προσωπικά τον δικό μου τον πήρα από άλλο μέλος του thelab και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τότε μάλιστα είχαν πρωτοβγεί οι Sempron και το σκεφτόμουν αλλά πολλοί μου έλεγαν καλύτερα Barton... Ναι οι πρώτοι Sempron είχαν 256 L2 Cache. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 29, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Από την στιγμή που έχεις στην κατοχή σου ήδη Barton η ερώτηση είναι στα πόσα τον δουλεύεις και με τι Vcore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από yanni Από την στιγμή που έχεις στην κατοχή σου ήδη Barton η ερώτηση είναι στα πόσα τον δουλεύεις και με τι Vcore. Δεν νομιζω να δεις αξιολογες διαφορες οτι και να παρεις. Εφοσον παραμενεις στην ιδια πλατφορμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 29, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αντι για να πάρεις καινούρια cpu καλήτερα ασχολήσου με αυτό που έχει κλόκαρέτο και θα δεις...Αν είναι να αγοράζεις cpu καλήτερα να τα δόσεις M/B και cpu και να πάρεις έναν A64 939;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιανουάριος 29, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Ok... Με πείσατε...Μένει ως έχει ο επεξεργαστής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 29, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από kallileo Δεν νομιζω να δεις αξιολογες διαφορες οτι και να παρεις. Εφοσον παραμενεις στην ιδια πλατφορμα. Αυτό είναι δεδομένο. Για αυτό και τον ρώτησα. Βέβαια αν μας έλεγε ότι είχε καμιά πατάτα που θέλει 1.8V για 2GHz μάλλον θα άλλαζe το πράμα. Αλλά όχι πολύ μιας και μιλάμε για ίδιο socket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιανουάριος 29, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Πρέπει να πω οτι έχω τον επεξεργαστή από το καλοκαίρι και βασικά ποτέ δεν είχα ασχολειθεί με AMD...Τώρα δεν πρόκειτε να πάω σε κάτι άλλο...Αλλά από το καλοκαίρι δεν έχω κάτσει να πειράξω καθόλου το μηχάνημα και άρα δουλεύει default...’ρα δεν ξέρω αν ανεβαίνει και πόσο...Η σκέψη για άλλον επεξεργαστή ήταν για να πάω σε κάτι με FSB 400 αντί 333 αυτού που έχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 29, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Βασικά οι ποιο πολλοί Bartons πάνε 200MHz fsb. Μένει απλά να δοκιμάσεις για να δεις αν θα πλήρωνες για κάτι που έχεις ήδη πάνω στην μητρική σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 29, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 δεν έχε ι ορατές διαφορές σε επιδόσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιανουάριος 29, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Κοίτα την υπογραφή μου. Μια χαρά είσαι. Ανεβάζει καλά αρκεί να έχεις καλές μνήμες. Α! Super_πι πήγε για 1Μ digits 43secs.... Με λίγη προσοχή πάει καλά ο 2500+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.