Tsakalos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2006 Σε μια μητρικη οπου υποστηριζει crossfire (οπως η ASUS P5W DH Deluxe) μπορει καποιος να τοποθετησει μια μονο καρτα γραφικων της NVIDIA...?και φυσικα αναρωτιεμαι αν γινεται και το αναποδο.....σε μια μητρικη οπου υποστηριζει SLI μπορει καποιος να τοποθετησει μια μονο καρτα γραφικων της ATI?Αν τα παραπανω σεναρια ισχυουν...θα υπαρχει καποιο κολλημα με τους drivers? Εχω ακουσει και για hacked drivers ωστε να μπορει καποιος να παιξει SLI σε μητρικη που υποστηριζει Crossfire...αλλα εδω δεν παιζουν καλα καλα οι κανονικοι drivers..θα παμε και σε hacked?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Σεπτέμβριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 γινεται κανονικα εγω στην μητρηκη αυτη εχω 6600gt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nognir Σεπτέμβριος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Για μια κάρτα μόνο δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakalos Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια...και το γενικοτερο ξεκολλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.