Jump to content

9800pro problem

rayne

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρόσφατα έβγαλα τη συγκεκριμένη κάρτα από το κουτί της και τη φύσηξα να φύγει η άπειρη σκόνη , αποτέλεσμα όταν τη συνέδεσα ξανά έχω το εξής πρόβλημα , τα σχηματάκια αλλάζουν :

Prob.jpg

Καμιά ιδέα τι μπορεί να γίνει-είναι?

μηπως στο bios έχεις βάλει μεγαλύτερη τάση στην agp θύρα?? (ή to pci/agp frec είναι μεγαλύτερο?)

Εμένα αυτό μου το κάνει η ati 9600 αλταντις οταν την overcloκαρω πολύ και οι μνήμες δεν τραβάνε αλλο..

μηπως στο bios έχεις βάλει μεγαλύτερη τάση στην agp θύρα?? (ή to pci/agp frec είναι μεγαλύτερο?)

Εμένα αυτό μου το κάνει η ati 9600 αλταντις οταν την overcloκαρω πολύ και οι μνήμες δεν τραβάνε αλλο..

όχι , να έβαλε μόνο του περισσότερη τάση? μπα

και επιπλέον ξεκίνησε στα καλά καθούμενα τα 'κολπα' μετά απο σχετικό καθάρισμα . Ηταν σε stock clocks :104:

Μήπως δεν έχει πατήσει καλά? Μήπως με το φύσημα ξεκόλλησε κανένας πυκνωτής?

‘Φαίνεται ‘ εντάξει από πυκνωτές , θα ξανακάτσω πάνω τη ψήκτρα με λίγο as5 να δω αν βοηθήσει και θα γράψω νεότερα

Δοκίμασε την και σε κανένα αλλο pc ..και αμα συνεχίσει.....στα σκουπίδια..(εχει εγγύηση?δεν νομίζω)

1.δες μηπως εχει AS5 κανα smd στο gpu,και βαλε πολυ λιγη ποσοτητα.

2.οι επαφες AGP της καρτας ειναι ενταξει?καθαρησετες με λιγο χαρτι και ασπρο οινοπνευμα.

3.δεν αν εχει πεσει τιποτα σκουπιδακι μεσα στη θυρα.

4.δες μηπως εχεις ξεκολησει κανα smd πανω απο την πλακετα.

1.δες μηπως εχει AS5 κανα smd στο gpu,και βαλε πολυ λιγη ποσοτητα.

2.οι επαφες AGP της καρτας ειναι ενταξει?καθαρησετες με λιγο χαρτι και ασπρο οινοπνευμα.

3.δεν αν εχει πεσει τιποτα σκουπιδακι μεσα στη θυρα.

4.δες μηπως εχεις ξεκολησει κανα smd πανω απο την πλακετα.

το 1 είναι οκ .

τα υπόλοιπα θα τα ξαναδώ αλλα χλωμιό, η agp της mobo είναι οκ με άλλες κάρτες όλα καλά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.