Jump to content

Θερμοκρασία laptop CPU.

DarthMoul

Recommended Posts

Θέλω να ρωτήσω κάτι όσους έχουν laptop με Dothan CPU. Η θερμοκρασία του επεξεργαστή ποιά πρέπει να είναι; To δικό μου (Thinkpad R51) με Dothan@1.5 GHz αναφέρει 54C λίγο μετά το boot και υπό normal χρήση μένει εκεί. Αν ζητήσω τίποτα πιο βαρύ ανεβαίνει μέχρι και τους 73C. Η θερμοκρασία του δίσκου παίζει 33C - 36C. Είναι φυσιολογικά αυτά τα νούμερα;

Μη σε ανυσηχει Λουκα.

Οσο το "μηχανακι" παιζει, εισαι οκ οποτε μην το φοβασαι.

Ριξε μια ματια μονο στα fins της ψυκτρας (αν την βλεπεις) ωστε να τσεκαρεις αν εχει πιαει σκονη, η οποια συσσορευεται και τελικα το εμποδιζει να παρει αερα.

Προληπτικα φυσα το και με πεπιεσμενο αερα...

ειναι φυσιολογικες και σε ενα παρομοιο συστημα toshiba tecra s1 χτυπαει σχετικα ευκολα ακομα και 80 το καλοκαιρι και με s&m παει 86

φίλε μου 86 βαθμούς είσαι μόλις 4 βαθμους πιο κάτω απο τη θερμοκρασία SHUTDOWN 86 είναι υψηλή θερμοκρασία!!!μάλλον δεν έχει μείνει καθόλου πάστα

• 9 months later...
  • 7 months later...

Χρόνια καλά και καλή χρονιά σε όλους!

Επειδή είναι η πρώτη φορά που ποστάρω σε τέτοιου είδους φόρουμ παρακαλώ να είστε ευγενικοί :001:

Πιστεύω ότι τα χαρακτηριστικά του περίπου 30 ημερών λάπτοπ φαίνονται και αυτά παρακάτω.

Προτίμησα να μήν ανοίξω νέο thread θεωρώντας οτι είναι καλύτερο για να είναι πιο μαζεμένες ή δυνατόν οι πληροφορίες-απορίες επι του θέματος.

Οι ενδείξεις θερμ/σίας αυτή την στιγμή με wi-fi ενεργό,καναδυό ιστοσελίδες ανοιχτές,outlook ανοιχτό και Core Temp 0.96 , CPU-Z , Speed fan 4.33 , Vista sidebar , Norton , κ.τ.λ ανοιχτά οι ενδείξεις που έχω είναι τα παρακάτω attachements.

Περιμένω προτάσεις-παρατηρήσεις.

Eυχαριστώ.

post-9181-1442174896,4024_thumb.gif

post-9181-1442174896,4582_thumb.gif

post-9181-1442174896,5042_thumb.gif

post-9181-1442174896,5292_thumb.gif

Η απορία που μου δημιουργείτε είναι ότι στο μεν ένα πρόγραμμα διαβάζω 44 βαθμούς στο άλλο 29 και 34.

Προς τί οι διαφορές αυτές ;

όταν λέμε φορτίο, τί θα μπορούσα για παράδειγμα να "τρέξω" για να τεστάρω;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.