Jump to content

Υψηλές θερμοκρασίες DFI Chipset λόγο Accelerox2

DevilCry

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρόσφατα πήρα και εγώ την DFI expert από πλαίσιο.Το κακό είναι ότι υπάρχει αύξηση θερμοκρασίας στο chipset επειδή η accelero όπως όλοι ξέρουμε πετάει το ζεστό αέρα στο chipset της μητρικής.Ορίστε τα αποτελέσματα..

attachment.php?attachmentid=12540&stc=1&d=1157036744

Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν αυτή η θερμοκρασία είναι ικανή να επιρεάσει την σταθερότητα της μητρικής σε κατάσταση γερού O/c..

post-2068-1442174457,2116_thumb.jpg

Μπα οχι εκει κυμενονται ουτως η αλλως οι θερμοκρασιες του chipset... Προσωπικα εχω αλλαξει το stock cooler στο chipset και στις 2 dfi που εχω γιατι δε παλευεται στις στροφες αυτες που φενονται στη φωτο. Εχω βαλει το χαλκινο cooler της titan.

Αυτή η θερμοκρασία είναι σε idle καταστάσεις και χωρίς O/c σε cpu και vga.Φαντάζομαι πόσο θα πάει όταν κλοκάρω και τα 2 και παίζοντας κάνα game καμιά ωρίτσα...Στην χειρότερη περίπτωση θα φάει σουτ η Accelero χ2 και θα πάρω την καινούργια zalman

Δυστηχώς στην σειρά X1800-x1900 δεν υπάρχει silencer που να πετά των αέρα έξω από το κουτί..Μάλλον θα πάρω την ZALMAN VF900-CU άμα δώ προβλήματα

Εμενα παντως στο chipset μετα τους 57° αρχιζαν τα προβληματα...

έχει δοκιμάσει κανείς τη ψύκτρα HR-5 (SLI) της Thermalright για το τσιπσετ; Κυκλοφορεί αυτή σττην Ελλάδα;

επεξεργασία:

Υπάρχει σε HAC / Checkmate...

...δυστυχώς η απλή HR-05 φαίνεται πως δεν εγκαθίσταται στις DFI...

http://www.thermalright.com/a_page/main_support_faq_motherboard_hr05_socket939.htm

H ΗR-05 SLI ίσως κάθεται καλύτερα αν και δεν έχει δοκιμαστεί ακο΄μη επισημα...

http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=63117&highlight=hr-05

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.