dellman Αύγουστος 31, 2006 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 Για εξήγησε μου τότε την τρύπα πίσω από τις πλάσμα που λέει service τι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Αύγουστος 31, 2006 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 Για εξήγησε μου τότε την τρύπα πίσω από τις πλάσμα που λέει service τι είναι?Δεν καταλαβα τι εννοεις? Εαν λες για μια φισα τυπου serial ειναι για να κανει η εταιρια αναβαθμισεις στο software (Tv Menu) και το teletext αμα αλλαξει κατι σε καποια χωρα.(Οπως εδω που τα καναλια το γυρισαν στα ελληνικα απο λατινικα και τρεχαμε).Εαν εννοεις κατι αλλα σχετικο με το ''αναμενομενο'' servise να εξηγησω οτι σε μια TV δεν χαλαει μονο η οθονη, χαλανε και διακοπτες με τον καιρο η καποιο τροφοδοτικο ισως, ψυχρες κολλησεις κτλ.Οπωτε το ανοιγμα της συσκευης απο το τεχνικο τμημα ειναι αναποφεκτο.Τελος εαν εννοεις για το αεριο εδω και 3 χρονια που πουλαω plasma δεν εχω δει πουθενα τετοια υποδοχη.Εαν εχει δει πες μου μοντελο και εταιρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 31, 2006 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 Aν έχεις παρατηρήσει στις πλάσμα στο πίσω μέρος έχει μια οπή που λέει service και αυτό χρησιμεύει για το γέμισμα του αερίου. Δυστυχώς δεν είναι μύθος το γέμισμα του αερίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Αύγουστος 31, 2006 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 Η μοναδικη οπη που ξερω να λεει service ειναι η φισα serial.Που ειπα πιο πανω.Σε περιπτωση διαφορετικης οπης αναμενω εταιρια και μοντελο.Παντως σε παλαιοτερη μου επικοινωνια με εταιριες οπως Sony, philips, LG, Hitachi, Panasonic, Pioneer. Διαψευδουν το γεμισμα αεριου.Ειχαμε και εμεις αυτην την απορια γιατι καποτε πριν 2 χρονια ακουγοταν πολυ στην αγορα αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Αύγουστος 31, 2006 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 Οσα site εψαξα αναφερουν οτι το γεμισμα ειναι μυθος . Και μαλιστα σε αρκετα φορουμ τρελλαμενων οπως avforums κλπ , κοροιδευουν οσους αναφερουν το γεμισμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 31, 2006 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 Στη δουλειά όσες πλάσμα είχα δει είχαν μια οπή και φυσικά δεν λέω τη serial. Τώρα αν έχεις ενημέρωση εσύ από εταιρείες πάο πάσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Αύγουστος 31, 2006 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 Σε κατάστημα τηλεοράσεων δουλέυω εδω και 3 χρόνια,ώρες λειτουργίας 60-70.000 lcd 50-60.000 για plasma.Σημαντικό οι τιμές για τις περισσότερες εταιρίες αναφέρονται για econo mode και όχι για 100% contrast όπως τις δουλεύουμε οι περισσότεροι.Οπότε μιλάμε για λιγότερες ώρες σε full mode, αλλα πάλι για αρκετά χρόνια. Γεμίσματα, τρόμπες, αέρια είναι παραμύθια............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm640 Σεπτέμβριος 1, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Βασικα δεν εχω προβλημα με τον υπνο βαζω και διακοπτη και κλεινει. Απλα επειδη ειμαι τηλεορασακιας και γενικα δεν πολυ βγαινω με ανυσηχησε αυτη η ειδηση. Κατα την γνωμη σας ποια ειναι μια καλη προταση για 37αρα? Με καλα χρωματα και λοιπα. Το Full HD 1080p δεν με απασχολει γιατι ειναι ακομα πανακριβο. Και το HD 720 μια χαρα ειναι.Eπισης μου εχει κανει εντυπωση οτι τα καναλια τα κανονικα δεν τα παιζει πουθενα καλα. Σε οτι μαγαζι εχω παει δεν εχω δει καναλι που να δειχνει εστω καλα. Ολα εχουν pixels και σκιες και γενικα μια εικονα που δεν αξιζει ουτε 100 ευρω. Τωρα στα DVD υποθετω οτι ειναι μια χαρα αλλα δε το κοιταω αυτο. Παιζει κατι αλλο ή ετσι παιζουν ολες????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
assasine Σεπτέμβριος 1, 2006 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Τα αναλογικά κανάλια υπολείπονται πολύ σε ποιότητα σε σχέση με τις δυνατότητες αυτών των οθονών. Με τα ψηφιακά της ΕΡΤ τι γίνεται; Μπορεί κάποιος να ενημερώσει για την ποιότητα της εικόνας και του ήχου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 1, 2006 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Αφηστε την ολη μερα αναμμενη.Δεν θα παθει τιποτα.Υπολογιστε 60000 δια τις ωρες που βλεπετε ημερησιως και θα δειτε τι βγαινει.Μην χολοσκατε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm640 Σεπτέμβριος 1, 2006 Author #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 Ωραια με αυτα που ειπατε το προβλημα των ωρων το λυσαμε. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι εχουν τοσο χαλια εικονα γενικα στα καναλια ακομα και στα ψηφιακα της ΕΡΤ, οπως ρωταει ο φιλος απο πανω.Πηγα σε ενα πλαισιο και μου ειπαν φταιει η κεραια. Ειναι μεν ψηφιακο αλλα θελει και καλη κεραια για να δειξει καλα. Ισως εχει δικιο δεν ξερω. Παντως η εικονα οσων αφορα τα απλα καναλια αλλα και τα ψηφιακα ειναι απογοητευτικη. Αν γνωριζετε κατι........ γιατι ειμαι ετοιμος για την αγορα και εχω αρχισει να κολωνω λογω ποιοτητας εικονας και μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Σεπτέμβριος 1, 2006 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2006 To προβλημα με την ποιοτητα των καναλιων των επιγειων σταθμων στη χωρα μας ειναι απολυτα φυσιολογικο. Οταν προβαλεις ενα σημα χαμηλης αναλυσης και ποιοτητας σε μια οθονη υψηλης αναλυσης και ευκρινειας ειναι απολυτα φυσιολογικο να φαινονται οι ατελειες του και το γενικο αποτελεσμα να μην μας αρεσει. Για να συγκρινουμε οθονες μεταξυ τους πρεπει κανονικα να αξιοποιησουμε στο 100% τις δυνατοτητες τους.Να τις δουμε δηλαδη πχ με HD σημα. Εκτος αυτου θα πρεπει να προσεξουμε και την συνδεση της πηγης με την TV. Δεν γινεται να δεις καλη εικονα με ενα blueray DVD ενω το εχεις συνδεσει με composite! Στο τηλεοπτικο σημα οι περισσοτερες απο πλευρα αναλυσης την ιδια αποδοση εχουν καθως ειναι πολυ κατωτερο για τις δυνατοτητες τους!Εκει που διαφερουν ειναι στην θερμοκρασια χρωματος στο contrast κτλ. Ειναι κατι υποκειμενικο και ο καθενας εχει διαφορετικο γουστο στο τι του αρεσει να βλεπει. Οποτε η επιλογη ειναι καθαρα δικη σου.Προσεξε η tv που θα παρεις να εχει οπωσδηποτε HDMI συνδεση και κατω απο 12 ms χρονο αποκρισης. Θα σου προτεινα την LG 37 LB1 R και σαν 2η λυση την Philips 37 PF 5321. Ειναι επωνυμες και αξιοπιστες.Πηγα σε ενα πλαισιο και μου ειπαν φταιει η κεραια. Ειναι μεν ψηφιακο αλλα θελει και καλη κεραια για να δειξει καλα.νο.Πραγματικα δεν εχω ακουσει μεγαλυτερη μ@λ@κι@ μην κανεις κακο στο εαυτο σου, πηγαινε σε κανενα μαγαζι οπου οι πωλητες εχουν ιστορια με το αντικειμενο.Δε λεω καλο το πλαισιο για κανενα αναλωσιμο κανα σκληρο δισκο κτλ αλλα οχι και μαυρα!!Τα ψηφιακα καναλια της ΕΡΤ δεν εχουν καλη ποιοτητα γιατι ειναι ακριβως ιδια αναλυση με αυτα που εκπεμπουν και αναλογικα. Το μονο που αλλαζει εινα ο ψηφιακος τροπος εκπομπης ετσι λαμβανουμε πιο ευκολα και παντα καθαρα.(το ψηφ σημα η πιανει η δεν πιανει).Εκτος αυτου εκπεμπουν 4 καναλια σε μια μπαντα και εχει ριξει πολυ το bandwidth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm640 Σεπτέμβριος 4, 2006 Author #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Οποτε για παρακολουθηση καναλιων ειναι καλυτερη μια crt.Αν ειναι να βλεπω HD μονο στα dvd δεν νομιζω οτι αξιζει.Αυτη η LG που λες ειναι σε κανενα καταστημα εδω Ελλαδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Σεπτέμβριος 4, 2006 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 1. Οποτε για παρακολουθηση καναλιων ειναι καλυτερη μια crt.2. Αν ειναι να βλεπω HD μονο στα dvd δεν νομιζω οτι αξιζει.3. Αυτη η LG που λες ειναι σε κανενα καταστημα εδω Ελλαδα?1. Τυπικα ναι αλλα σημερα δεν αξιζει το CRT σαν αγορα καθως ειναι κουραστικες στην παρακολουθηση λογω της ακτινοβολιας που εκπεμπουν.Και το σημαντικοτερο σε λιγα χρονια το ΗD θα ειναι μονοδρομος και θα σου ειναι αχρηστη.Τελος οι πολυ καλες LCD εχουν τεχνολογιες που αναπαραγουν το τηλεοπτικο σημα αρκετα καλα παρα την χαμηλη του ευκρινια2. Πιστεψε με αμα δεις HD σημα δεν θα ξεκολλας!!!3. Σε ολες τις μεγαλες και επωνημες αλυσιδες ηλεκτρικων ειδων.Μεγαλη ποικιλια για να την δεις τουλαχιστο υπαρχει στο Media markt. www.mediamarkt.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 4, 2006 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Προσωπικά προτιμώ τις CRT .. H Sony που έχω ( ρυθμισμένη όμως και όχι default όπως πουλιέται στην αγορά) είναι πολύ καλύτερη από το σύνολο των TFT /LCD που έχω δει εξαιρουμένων των HDTV το οποίο και προς το παρόν είναι άχρηστο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Σεπτέμβριος 4, 2006 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Ωραια με αυτα που ειπατε το προβλημα των ωρων το λυσαμε. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι εχουν τοσο χαλια εικονα γενικα στα καναλια ακομα και στα ψηφιακα της ΕΡΤ, οπως ρωταει ο φιλος απο πανω.Πηγα σε ενα πλαισιο και μου ειπαν φταιει η κεραια. Ειναι μεν ψηφιακο αλλα θελει και καλη κεραια για να δειξει καλα. Ισως εχει δικιο δεν ξερω. Παντως η εικονα οσων αφορα τα απλα καναλια αλλα και τα ψηφιακα ειναι απογοητευτικη. Αν γνωριζετε κατι........ γιατι ειμαι ετοιμος για την αγορα και εχω αρχισει να κολωνω λογω ποιοτητας εικονας και μονο.Λοιπον εχουμε και λεμε.Το σημα που εχουμε εδω στο Ελλαδισταν ειναι κατι σε 320χ240 αναλυση.Ολες οι lcd,tft,plasma εχουν διπλασιαστες η και τετραπλασιαστες γραμων και διαφορων ειδων software τα οποια "ανεβαζουν"την αναλυση απο αυτο το 320χ240 σε οποια ειναι η επιθυμητη αναλυση του καθε panel.Αυτο και στις ιδανικοτερες συνθηκες δεν δουλευει σωστα και τα αποτελεσματα ειναι pixels,θορυβος,διπλα ειδωλα κ.λ.π με τελικο αποτελεσμα την κακη εικονα.Τα ψηφιακα της net οταν εχουν ψηφιακο προγραμμα(κυριως αθλητικα και κατι ντοκιματερ)ειναι λιγο καλυτερο απο το παλαιο filmnet και αυτο γιατι η αναλυση τους ανεβαινει στα 578χ480 που ειναι και η μεγαλυτερη αναλυση που μπορει να ανεβασει το συστημα pal.Και για να κλεισω,ξαναλεω οτι αν θελεις τηλεοραση για γενικη χρηση και να ειναι κατασκευασμενη στην ιαπωνια τοτε,μονο sharp aquos p55 low resolution 960x540 η οποια ειναι κατασκευασμενη για να παιζει στο συστημα pal,και παιζει αψογα και dvd σε 720p η ακομα και σε 1080i με την χρηση του hdmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.