pas2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2006 Γειά σας.Έχω το LG DR7400 TV DVD-RECORDER και όποτε κάνω εγγραφές αυτό από μόνο του βάζει ένα μενού το οποίο δεν ξέρω πως να το καταργήσω. Θέλω όταν τελειώνει η εγγραφή να παίζει κατεθείαν στο PC χωρίς να βγάζει το μενού ή να φτιάχνω δικό μου. Μια λύση που ξέρω είναι να το αφαιρέσω με το DVD SHRINK και να το περάσω σε άλλο DVD. Αλλά θα ήθελα να μην κάνω συνέχεια αυτό.Το manual της συσκευής νομίζω πως λεέι μόνο για επεξεργασία αλλά όχι για κατάργηση του μενού. Έκανα και ένα search για κάποιο σχετικό forum στο net αλλά δεν βρήκα κάτι αξιόλογο, οπότε αν δεν ξέρετε για το συγκεκριμμένο recorder πείτε κάνα καλό forum για τέτοια ζητήματα.Αν γνωρίζετε κάτι για αυτό θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο.Ευχαριστώ!!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Αύγουστος 30, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Μήπως έχεις εγκαταστήσει καμία εφαρμογή που ήταν μαζί με το dvd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Αύγουστος 31, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 Έχω την εντύπωση ότι τα DVRecorder οτι καθε φορα που διακόπτεται μια εγγραφή κάνει και ένα session. Οπότε ακόμα και μια εγγραφή να κάνεις θα δημιουργήσει μενού στο dvd. Δεν νομίζω ότι μπορείς να το αποφυγεις αυτό εν τη γένεση του , θα πρέπει να χρησιμοποιέις προγράμματα στον υπολογιστή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.