stackeras Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2006 Σήμερα πήρα μεταχειρισμένη από net καφέ ενός φίλου μια NEC MultiSync 95F 80 Euro... θέλω να μάθω την γνώμη σας για την αγορά αυτή και σας παρακαλώ αν βρει κάποιος drivers γιατί την βλέπει σαν απλή τα ΧΡ μου please δώστε μου Link!Βρήκα κάτι από την NEC αλλα δεν τα βλέπουν τα ΧΡ! Please γιατί δεν μπορώ να βάλω όλες τις ανάλυσης που αντέχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Αύγουστος 30, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Drivers απο που κατεβασες ? Απο εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Αύγουστος 30, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Αυτό κατέβασα αλλα επειδή ΔΕΝ βλέπει αρχείο 95F μέσα δεν βάζει drivers και την αφήνει Plug and Play! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Αύγουστος 30, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Έχει μονο κάτι πολύ παλιές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.