Jump to content

ποιο tv tuner?

d|smal

Recommended Posts

καλησπερα θελω να παρω δυο Tv tuner ενα για φορητο κ ενα για desktop Η/Υ αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα! θα χρειαζετε να το συνδεω με κεραια? ψηφιακα καναλια θα βλεπω? ποιο προτενεται? ευχαριστω!

Για δώσε κανά λινκ...

Ποιές σκέφτεσαι και για πόσο χρήμα; Και τι συνδεσμολογία PCI ή USB;

Οι ψηφιακές επίγειες είναι αυτές που λένε DVB-T. (Digital Video Broadcasting Terrestrial)

Oi DVB-S είναι δορυφορικές (Digital Video Broadcasting Satellite) και οι αναλογικές είναι οι κλασσικές.

δεν σκεφτομαι καποια συγκεκριμενη απλα τις χαζευω ολες! θελω μια PCI για μενα και μια USB για ενα φιλο που εχει φορητο! δεν με νιαζει το δορυφορικο 60-70 για καθε μια θα δωσουμε.. απλα ο φιλος μου δεν εχει κεραια σπιτι του κ θελει μια που να μην χρειαζεται κεραια αν ειναι εφικτο αυτο! εγω δεν εχω προβλημα..

Tuner που να παίζει χωρίς κεραία απλά δεν υπάρχει... Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις δεν κάνει ούτε εσωτερική. Θέλεις εξωτερική και με πολύ καλό σήμα γιατί το monitor έχει πολύ καλύτερη ευκρίνεια από την τηλεόραση και φαίνονται πολύ τα χιόνια και τα artifacts.

καλησπερα θελω να παρω δυο Tv tuner ενα για φορητο κ ενα για desktop Η/Υ αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα! θα χρειαζετε να το συνδεω με κεραια? ψηφιακα καναλια θα βλεπω? ποιο προτενεται? ευχαριστω!

ό,τι και να πάρεις φρόντισε να ΜΗΝ είναι prolink-pixelview

μετά απο πρόταση πείρα το LEADTEK DTV2000H , λένε είναι καλό

http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=252

έχω κάποια προβλήματα με σήμα και με ήχο αλλά μάλον φταίω εγώ θα κάνω νέο post για αυτό.

βασικα παρειγγειλα ενα της asus την παρασκευη απο το ε-σοπ αλλα τωρα δεν υπαρχει στον καταλογο! παντως ακομα ειμαστε στο ελενχος διαθεσημοτητας προφανος δεν το εχουν αλλα καλο θα ηταν να με ενημερωναν.. ευτυχως δεν βιαζομαι κ δεν με κοφτει κ πολυ.. ας ηταν καμια καρτα γραφικων κ θα βλεπαν..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.