cakrit1442169096 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2006 Σήμερα παρήγγειλα την D50 που είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό και είπα να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας...Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο κατάφερα να την βρω σε πολύ καλή περίπτωση μέσω γνωστου. D50+ 17-55 +512CF +Θηκη= 578€....Περιμένω την παραλαβή της για να μοιραστώ εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 29, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 512 ΜΒ = 0 (αυτά για αρχή δηλαδή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Αύγουστος 30, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 512 ΜΒ = 0 (αυτά για αρχή δηλαδή) :107: Γιατί δεν κατάλαβα τι εννοείς?:107: Αν εννοείς οτι είναι πολύ λίγα έχεις δίκιο, γιατί είναι 98RAW ή 196 JPEG μέγιστης ανάλυσης, αλλά θα αντέξει για μερικές μέρες μέχρι να χτυπήσω την 2gb... εκτός αυτού τσάμπα είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 30, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Ναι απλά βιαζόμουνα εκείνη τη στιγμή. Τι να σου έλεγα δηλαδή ότι δε μου κάνει η φωτογραφική σου???!!! Απλά όταν θα έρθουν τα 2 γίγα θα αρχίσεις να τη χρησιμοποιείς στην ουσία Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Αύγουστος 30, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Μεγιες,καλοφαγωτη!!Μια χαρουλα ειναι η 512 για αρχη.Για μετα καλυτερα παρε 2 χ 1 gb αντι για 1 χ 2 gb γιατι αν σου παθει κατι η μνημουλα και εχεις μια την εκατσες την βαρκουλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Αύγουστος 30, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Ναι απλά βιαζόμουνα εκείνη τη στιγμή. Τι να σου έλεγα δηλαδή ότι δε μου κάνει η φωτογραφική σου???!!! Απλά όταν θα έρθουν τα 2 γίγα θα αρχίσεις να τη χρησιμοποιείς στην ουσίαΠριν λίγο έμαθα οτι η μηχανή θα είναι δώρο από τον πατέρα μου (πήρε το ΕΦΑΠΑΞ) (****το γιατί δεν έπερνα την D200:019: ),... οπώτε τα 2gb θα έρθουν πολύ σύντομα....Πάντος σίγουρα δεν θα μπορώ να την χρησιμοποιήσω άμμεσα γιατί δεν είναι μία απλή point and shoot (αν και μπορεί να δουλεψεί και έτσι αν το θες) οπώτε χρειάζεται κάποιο χρόνο εκμάθησης και εξοικιωσης στον οποίο πιστεύω οτι οι 100 φωτογραφίες μέχρι το ξεφόρτωμα (http://www.photoagora.gr/index.php?action=product&id=3944&prevaction=category&previd=36&prevstart=0) θα είναι αρκετες....... Πάντος μεγάλη βοήθεια μου έδωσε το "Complete guide to the nikon D50" του thom hogan (620 σελ.) το διάβασα 2 φορές ήδη για να κατανοήσω καλύτερα αυτο που θα έχω στα χέρια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Σεπτέμβριος 12, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 Την έχω στα χέρια μου από την πεμπτη και ένα μπορώ να πω.... δεν υπάρχει τρόπος να συγκρίνεις αυτό το πράγμα οτιδήποτε είχες συνιθίσει σε compact μέχρι τώρα... Απλά άλλη αίσθηση... Ακόμα προσπαθώ να μαθω έστω τα βασικά, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι οτι πραγματικά τα αξίζει τα χρήματα της. Απλά τώρα μενει να συμπληρώσω σιγά σιγά τον εξοπλισμό που θέλω (κάτι μου λέει οτι θα αργήσω πάαααααρα πολύ να κάνω αναβάθμιση το pc ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roulis Σεπτέμβριος 12, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 έχω στα χέρια μου από την πεμπτη και ένα μπορώ να πω.... δεν υπάρχει τρόπος να συγκρίνεις αυτό το πράγμα οτιδήποτε είχες συνιθίσει σε μέχρι τώρα... Απλά άλλη αίσθηση...Ακόμα προσπαθώ να μαθω έστω τα βασικά, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι οτι πραγματικά τα αξίζει προφανως μιλας για το εφ'απαξ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Σεπτέμβριος 12, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 προφανως μιλας για το εφ'απαξ??Αστο αυτό πήγε για το σπίτι του αδερφού... καλα να ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roulis Σεπτέμβριος 12, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 Αστο αυτό πήγε για το σπίτι του αδερφού... καλα να ναικαι εμενα κατι τετοια μου ελεγαν αλλα προλαβα και δαγκωσα κατι. :094: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.