Jump to content

Αγορά ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής (επιτέλους)!!!

cakrit1442169096

Recommended Posts

Σήμερα παρήγγειλα την D50 που είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό και είπα να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας...

Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο κατάφερα να την βρω σε πολύ καλή περίπτωση μέσω γνωστου. D50+ 17-55 +512CF +Θηκη= 578€....

Περιμένω την παραλαβή της για να μοιραστώ εντυπώσεις.

512 ΜΒ = 0 (αυτά για αρχή δηλαδή)

:107: Γιατί δεν κατάλαβα τι εννοείς?:107:

Αν εννοείς οτι είναι πολύ λίγα έχεις δίκιο, γιατί είναι 98RAW ή 196 JPEG μέγιστης ανάλυσης, αλλά θα αντέξει για μερικές μέρες μέχρι να χτυπήσω την 2gb... εκτός αυτού τσάμπα είναι :p

Ναι απλά βιαζόμουνα εκείνη τη στιγμή. Τι να σου έλεγα δηλαδή ότι δε μου κάνει η φωτογραφική σου???!!! Απλά όταν θα έρθουν τα 2 γίγα θα αρχίσεις να τη χρησιμοποιείς στην ουσία

Πριν λίγο έμαθα οτι η μηχανή θα είναι δώρο από τον πατέρα μου (πήρε το ΕΦΑΠΑΞ) (****το γιατί δεν έπερνα την D200:019: ),... οπώτε τα 2gb θα έρθουν πολύ σύντομα....

Πάντος σίγουρα δεν θα μπορώ να την χρησιμοποιήσω άμμεσα γιατί δεν είναι μία απλή point and shoot (αν και μπορεί να δουλεψεί και έτσι αν το θες) οπώτε χρειάζεται κάποιο χρόνο εκμάθησης και εξοικιωσης στον οποίο πιστεύω οτι οι 100 φωτογραφίες μέχρι το ξεφόρτωμα (http://www.photoagora.gr/index.php?action=product&id=3944&prevaction=category&previd=36&prevstart=0) θα είναι αρκετες.......

Πάντος μεγάλη βοήθεια μου έδωσε το "Complete guide to the nikon D50" του thom hogan (620 σελ.) το διάβασα 2 φορές ήδη για να κατανοήσω καλύτερα αυτο που θα έχω στα χέρια μου.

• 2 weeks later...

Την έχω στα χέρια μου από την πεμπτη και ένα μπορώ να πω.... δεν υπάρχει τρόπος να συγκρίνεις αυτό το πράγμα οτιδήποτε είχες συνιθίσει σε compact μέχρι τώρα... Απλά άλλη αίσθηση...

Ακόμα προσπαθώ να μαθω έστω τα βασικά, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι οτι πραγματικά τα αξίζει τα χρήματα της.

Απλά τώρα μενει να συμπληρώσω σιγά σιγά τον εξοπλισμό που θέλω (κάτι μου λέει οτι θα αργήσω πάαααααρα πολύ να κάνω αναβάθμιση το pc :p)

έχω στα χέρια μου από την πεμπτη και ένα μπορώ να πω.... δεν υπάρχει τρόπος να συγκρίνεις αυτό το πράγμα οτιδήποτε είχες συνιθίσει σε μέχρι τώρα... Απλά άλλη αίσθηση...

Ακόμα προσπαθώ να μαθω έστω τα βασικά, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι οτι πραγματικά τα αξίζει

προφανως μιλας για το εφ'απαξ??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.