alexisgt Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2006 Καλημέρα παιδιά!Θα ήθελα τις γνώμες σας για αυτούς τους 2 επεξεργαστές...Σε socket 939. 4400 X2 or 4600 X2?Θέλω να αγοράσω έναν Χ2 και είμαι ανάμεσα σ'αυτούς...Η διαφορά στην τιμή τους είναι μικρή και δεν με ενδιαφέρειανάμεσα σ'αυτούς τους 2 να επιλέξω κάποιον λόγω κόστους...Απλά ποια ειναι καλύτερη επιλογή...Τεκμηριωμένες απαντήσεις παρακαλώ αν γίνεται για να καταλάβωκι εγώ το λόγο...Είμαι πιο κοντά στον 4400 λόγω cache...Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Αύγουστος 29, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 Εγώ θα σου πρότεινα τον 4400,γιατί πάνω κάτω όλοι τερματίζουν πολύ κοντά.Επομένως καλό είναι να έχεις και την παραπάνω cache στα ίδια Μhz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Αύγουστος 29, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 Εγώ θα σου πρότεινα τον 4400,γιατί πάνω κάτω όλοι τερματίζουν πολύ κοντά.Επομένως καλό είναι να έχεις και την παραπάνω cache στα ίδια Μhz..Το αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.