Jump to content

Εσεις οι nForce4ηδες με τι vga θα παιζεται?

GoriLLakoS

Recommended Posts

Με αφορμη την ομαδικη αγορα dfi που ειναι σε συνολο πανω απο 20 ατομα νομιζω,σκεφτηκα να ανοιξω ενα θεμα να δω τι θα κανετε με τις παλιες σας καρτες η αν εχετε ηδη παρει καρτες σε pci ,τι μοντελα ειναι.....;) η τι σκπευεται να παρετε....

Στανταρτ ati x850xt platinum edition

Ειμαι μεταξυ msi ati x850xt pe(οταν βγει) και ΗΙS ati x850xt pe

Βεβαια προχτες η HIS ανακοινωσε και την iceq II που ειναι uv reactive.....μαλλον αρχισα να ψηνομαι τρελα.

Ολα αυτα κατα το πασχα βεβαια μεχρι τοτε θα βολευτο με καμια απλη pci.

Παρτε και μια φωτο

post-1146-1416071601,7187_thumb.gif

αν βαλεις SLI αξιζει 6800 Gt.Εγω παραγγειλα την Galaxy και απο βδομαδα(Τριτη θα σας πω εντυπωσεις και κοστος)

Αν δεν βαλεις ΣΛΙ αξιζει μια Χ850 ΧΤ που εχει γυρω στα 520 απο αγγλια και ειναι καλυτερη απο 6800 ultra!

Καθήστε ρε πεδια στα φορουμ τα scripts μπαινουν απο τους webmasters , σιγα να μην βαζω μόνος μου αστεράκια σε αυτα που γράφω. Τωρα που το σκέπτομαι δεν εχω δει moderator να κανει edit για bad language στο LAB - και μου αρέσει αυτο.

Τα μέλη γραφουνε για μαμησια και μ@λακιες , και φουστηδες. Εγω δεν τα γουστάρω αυτα ειναι σαν να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας.

Αρχική απάντηση από alex_000 [Σήμερα, στις 04:42]

Καθήστε ρε πεδια στα φορουμ τα scripts μπαινουν απο τους webmasters , σιγα να μην βαζω μόνος μου αστεράκια σε αυτα που γράφω. Τωρα που το σκέπτομαι δεν εχω δει moderator να κανει edit για bad language στο LAB - και μου αρέσει αυτο.

Τα μέλη γραφουνε για μαμησια και μ@λακιες , και φουστηδες. Εγω δεν τα γουστάρω αυτα ειναι σαν να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας.

γινοτανε στην αρχη, μετα χαθηκε το παιχνιδι. γινονται κατα καιρους, αν χοντρυνει πολυ, καποιοι ευτυχως ελαχιστοι ηταν λιγο πριν το ban εξαιτιας του θεματος.

η γλωσσα που χρησιμοποιουμε μας χαρακτηριζει, ο αυτοπεριορισμος δεν εβλαψε ποτε κανενα, και μας βλεπουν και μικρα παιδια.

Αρχική απάντηση από .38-.45

γινοτανε στην αρχη, μετα χαθηκε το παιχνιδι. γινονται κατα καιρους, αν χοντρυνει πολυ, καποιοι ευτυχως ελαχιστοι ηταν λιγο πριν το ban εξαιτιας του θεματος.

η γλωσσα που χρησιμοποιουμε μας χαρακτηριζει, ο αυτοπεριορισμος δεν εβλαψε ποτε κανενα, και μας βλεπουν και μικρα παιδια.

αρα η καρτα οντως γ****ι!? :hehe:

Παντως ειδα στο xs 2χ6800gt λιγο πειραγμενες αν δεν κανω λαθος κ στο 3dmark05 πιανανε 10500 marks......οχι κ λιγα......

Εγω μαλλον σε x850xt θα παω...κ αργοτερα βαζω αλλη μια ιδια απανω....μπου χα χα ...!:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.