stackeras Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2006 Καλησπέρα σας!Έχω έναν πρόβλημα με έναν σκληρό μου και ήθελα να πάρο την γνώμη σας. Έχω έναν WDJB80 για τα Win έναν Maxtor60ri για MP3 και έναν WDJB250 σε usb2 για τα υπόλοιπα.Χθες που έγγραφα από τον usb2 στον Maxtor αργούσε υπερβολικά αλλα δεν έδωσα σημασία. Επειδή κατεβάζει ο pc δεν κλίνη ΠΟΤΕ μονο restart τον κάνω.Πριν λίγο με το που ξυπνάω βλέπω ότι έχει βγάλει ένα μήνυμα τα Win στο tray και λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με τον Maxtor και κάτι τέτοια ήταν ένα με ένα κίτρινο θαυμαστικό! Παw να ανοίξω στον σκληρό από τον explorer δεν υπάρχει στο My Computer... Κάνω restart δεν τον βρίσκει ούτε στο Βίος και το παράδοξο είναι ότι ο σκληρός είναι παγωμένος! Ενώ κανονικά και idle να είναι έχει μια θερμοκρασία...Κάνω ένα κλείσιμο του pc και το αφήνω κάποια δευτερόλεπτα. Το ανοίγω μετά και όλα ωραία και καλά! Τι λέτε να φταίει? Μήπως να αρχίσω να περνώ τα δεδομένα από τον Maxtor γιατί αρχίζει να είναι στα last του?TNKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Αύγουστος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 PowerMax v4.23 (07.27.2006)The PowerMax utility is designed to perform diagnostic read/write verifications on Maxtor and Quantum hard drives. These tests will determine hard drive integrity. The PowerMax utility is effective on all ATA (IDE) hard drives with a capacity greater than or equal to 500 MB. Maxtor recommends the use of this utility for troubleshooting potential hard drive problems.http://downloads.maxtor.com/downloads/_files/maxtor/en_us/downloads/PwrMxEn.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Αύγουστος 27, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 maddoctor δεν έχω floppy στο pc... Αυτό νομίζω το έχω στο Hirens Boot last το έκανα και λέει όλα ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Αύγουστος 27, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 Πάρε τότε ένα σε iso -> http://downloads.maxtor.com/downloads/_files/maxtor/en_us/downloads/PwrMx423En.isoΠερισσότερες πληροφορίες -> http://www.maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.3c67e325e0a6b1f6294198b091346068/?channelpath=%2Fen_us%2FSupport%2FSoftware+Downloads%2FTop+Downloads&downloadID=113 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Αύγουστος 27, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 Τώρα κλείνει ξαφνικά ο δίσκος και όταν κάνω restart με το πρώτο δεν τον βλέπει! Αν κάνω πάλι restart στο βίος τότε το βλέπει! Μήπως δεν είναι ο σκληρός?Μόλις πήγα πριν να πάρο τα mp3 από τον maxtor να τα βάλω στον usb έκλεισε ο maxtor και κόλλησαν τα πάντα! Έτρεξα το πρόγραμμα τις maxtor και δεν βρήκε λάθη! Τι γίνετε ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Αύγουστος 27, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 Από ρεύμα πως είσαι?Το καλώδιο που συνδέει σκληρό με pc?Οι επαφές (βύσματα)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Αύγουστος 27, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 Οι επαφές δεν έχουν κανένα πρόβλημα! Δεν τον πείραξα κιόλας! Όλα είναι όπως ακριβώς ήτανε! Χθες το έκανε ξαφνικά και σήμερα έκανε τα αλλα τα τρελα του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Αύγουστος 27, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 Τάση του ρεύματος?Σε άλλο pc είδες εάν κάνει τα ίδια προβλήματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.