Jump to content

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ OCZ PC2-6400 TITANIUM

dim165

Recommended Posts

ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΣ OCZ THN PC2-6400 PLATINUM STA 800MHZ 2GB(2X1024) DUAL CHANNEL ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ MOTHERBOARD ASUS P5WD2 PREMIUM.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ 800ΑΡΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ MANUAL TΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΑ 800ΜΗΖ ΜΕΧΡΙ 4GB.ΣΤΟ SITE ΤΗΣ OCZ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ P5WD2 PREMIUM ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ASUS.EΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!!!

εχω βαλει προς το παρον την kingstom pc2-4300 στα 533mhz 1gb ddr2 1 dimm στην πρωτη θεση (εχει συνολο 4) το cpuz που εβαλα να δω τι γινεται μου λεει memory κανονικα 1024 και frequency 267.6mhz!!!

μηπως ξερεις γιατι δεν μου λεει 533 mhz

επισης μου λεει single channel ,αυτο ενταξει αφου ειναι 1 dimm μονο του λογικο ειναι.

μηπως ξερεις κατι εκει τι γινεται??

δεν εχω πειραξει bios κτλ γιατι δεν ξερω!

ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΣ OCZ THN PC2-6400 PLATINUM STA 800MHZ 2GB(2X1024) DUAL CHANNEL ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ MOTHERBOARD ASUS P5WD2 PREMIUM.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ 800ΑΡΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ MANUAL TΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΑ 800ΜΗΖ ΜΕΧΡΙ 4GB.ΣΤΟ SITE ΤΗΣ OCZ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ P5WD2 PREMIUM ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ASUS.EΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!!!

Μπες στο OCZ Tech Support Forum, όπου είναι τεχνικοί της OCZ και απαντάνε σε οποιοδήποτε ερώτημα κάνεις.

www.bleedinedge.com

με ποιο τροπο θα μπορουσα να το διορθωσω?ειμαι καινουργιος εδω και δεν ξερω πως να το αλλαξω?δοκιμασα κανοντας κλικ στο πρωτο post αλλα απλα μπαινει στις απαντησεις

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και ελιζω να βρω καποια ακρη στην οcz στο forum.μολις εχω νεοτερα θα γραψω εδω τι μου ειπαν μηπως μπορεσω να βοηθησω και τον beisnikos_spi.

σας ευχαριστω πολυ!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.